Lahjavinkit Pilvenmäeltä

Pilvenmäen ravirata on kehittänyt palveluitaan kuluvan vuoden aikana ja tarjoaa nyt mahdollisuutta muistaa tuttuaan lahjakortilla Pilvenmäen kaviouran tarjoamiin palveluihin. Lahjakortti voi sisältää todellisen ravien suurkuluttajan kausikortin Pilvenmäen 2017 raveihin, ruuan ystäville tasokkaan lähiruokapainotteisen makuelämyksen Ravintola Valtikassa tai elämyksien ystävälle tandem-ajon kaviouralla. Uusimpana lahjakorttilistalle tiensä löysi Ravipäivä Hevosenomistajana-elämysilta, joka sopii niin ravien suurkuluttajalle, hyvän ruuan kuin rennon seurustelunkin ystäville.


Ravipäivä hevosenomistajana 60e

Ravipäivä hevosenomistajana on tänä syksynä alkunsa saanut idea toimia yhden päivän ajan hevosenomistajana. Ravipäivä alkaa kymmenen hengen ryhmän valitessa oman hevosen Kari Lähdekorven ja Iivari Ingvesin ehdottamista kyseisenä ravipäivänä kilpailevista hevosista. Pakettiin sisältyy sisäänpääsy raveihin, käsiohjelma, ruokailu ravintola Valtikassa, ruokajuoma, emäntäpalvelut ja toto-opastus. Ryhmä lunastaa myös oman hevosen kaviouralta voittamat rahat ja saa käyttää voitetut rahat toto-luukulle tai ihka oikean hevosen ostamiseksi.

Ravipäivä Hevosenomistajana järjestetään pe 17.2., su 23.7., su 8.10. ja su 19.11.


Kausikortti 50e

Kausikortilla pääset kaikkiin Pilvenmäellä juostaviin raveihin ilmaiseksi. Kausikortti on mainio lahjaidea aktiiviselle raviharrastajalle.


Makuelämys Valtikassa

Ravintola Valtikka on Pilvenmäen pääkatsomon yläkerran näköalapaikalla sijaitseva lähiruokaa suosiva ravintola, jossa pääsääntöisesti ravi-iltoina voi nauttia lautasannoksista. Isoimpina ravipäivinä sekä pikkujouluraveissa Valtikassa nautitaan maittavasta noutopöydästä. Ravintolan ovet avataan tuntia ennen ravien alkua ja palvelu pelaa ravien loppuun asti. Ravintolapalveluiden puolelle ostetulla lahjakortilla ilmainen sisäänpääsy raveihin.


Tandem-ajo 120e

Tandem-kärryjen kyydissä pääsee kokemaan miltä tuntuu olla oikean ravihevosen kyydissä. Kärryillä on myös aina kokenut ohjastaja mukana, joten meno on varmasti turvallista. Tandem-ajo on loistava lahjaidea mm. Isänpäiväksi.

Tandem-ajot järjestetään lähtökohtaisesti pe 17.2., su 23.7., su 8.10. ja su 19.11.


Lahjakortin suuruus

Lahjakortin suuruudesta on annettu vinkkiä jo otsikon yhteydessä, koska osiin palveluista on henkilöhinta tiedossa. Ravintolapalveluiden osalta hinta on vapaa valintainen ja lautasannosten hinnat lähtevät tavallisina arki-iltoina 12 eurosta ja isompien ravien noutopöydät ovat 35 euron hintaisia.

Ostaminen

Lahjakortin pystyy ostamaan raviradan toimistolta p. 010 422 1490 tai info@pilvenmaki.fi. Raviradan toimisto on avoinna pääsääntöisesti ke-pe klo 9-12. Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse.


Pikkujouluraveihin vielä muutama paikka vapaana!