Omistajaravit tänään Pilvenmäellä

Uljaat hevoset työssään, kansa pelaa, seurustelee sekä nauttii hyvää ruokaa Pilvenmäellä sunnuntaina. Urheilullinen kohokohta on lämminveristen Nuorten sarja, jossa paaluhevoset pyrkivät pitämään takamatkan rutinoituneemmat menijät takanaan. Käydään läpi muutama potentialinen menestyjä. Ilta on omistajien ja erityisesti voittajahevosten omistajat huomioidaan illan aikana.
Jokaisen lähdön voittajahevosen omistajalle lyhty kotiin viemisiksi - Kuohuvaa omistajille Ravintola Valtikassa voittoisan suorituksen jälkeen.

Hazelhen Hermes: Jos tämä lupaus ravaa, muille tulee todella kiire. Lähtörata on vaikea voltin vitonen mutta toisaalta hepo kerää rutiinia startti startilta ja todellakin ansaitsisi jo onnistumisen.

Brown Recluse: 4-vuotiaalla on voittovire päällä. Nyt tehtävä takamatkalta on erilainen. Ori pystynee 16:sta pintaan myös voltista.

Overfun Match, Prize Velvet, Yank Match: Paalun kolmikko on aloittanut uransa vahvasti ja voittaminen on kaikille tuttua. Juoksunkulku on tässä lähdössä todella merkityksellinen. Kolmikko on paalulla eturivissä, joten niillä on mahdollisuus repäistä tuntuva etumatka takamatkalaisiin.

Andree ja Anything For You: Molemmilla takamatkalaisilla on luokkaa kovasti mutta viimeisimmät startit tuovat kysymysmerkkejä. Andree on sortunut laukkailemaan. Jos askeleet osuvat kohdalleen, Andree tulee lopun ryminällä. Myös Anything For You on rehti ja kovakapasiteettinen polle. Edellisstarttiin se palasi flunssatauolta ja liekö flunssan jälkikaikuja vai ei, mutta loppu ei ollut tutun lennokas alun laukasta huolimatta. Jos Anything For You parantaa ja juoksunkulku sattuisi suosimaan, kykenee se ohittamaan lopussa monta – vai onko kunto jo ohi?

Gincane: Kokoa ja luokkaa on. Loppumatkan ravissa on joskus sanomissa ja tällä kertaa loppupuolikas tullaan taatusti kovaa.

Toto4-peli alkaa todella mielenkiintoisella suomenhevoslähdöllä. Villiaura häkellytti vuoden 2015 juoksuillaan ja tekee nyt paluuta. Vire ei ole vielä tapissaan, joten Junkapunka, Imun Siru ja Vieskerin Virva heittävät rajun haasteen.

Kun vielä nelkun päätöskohteet ovat mukavan haastavia, tietäjille voi olla mukavasti rahaa jaossa. Rata on saanut sadetta edellispäivinä runsaasti, mutta kestänyt sateet hyvin. Sunnuntaille ei ole luvattu sadetta ja rata saataneen hyvään kuntoon ravi-illaksi.

Tervetuloa Pilvenmäelle sunnuntaina klo 17.30. Sunnuntaina jatkuu myös Ravipäivä hevosenomistajana -teema. Tuleeko päivän hevosen omistaville voitto jo kolmannen keraan peräkkäin? Omistajat huomioidaan erityisesti sunnuntaina ja jokaisen lähdön voittajahevosen omistajalle muistoksi ravimenestyksestä lyhty sekä mahdollisuus kilistellä voittoisan suorituksen jälkeen Ravintola Valtikassa.

Tervetuloa Pilvenmäelle!