Perjantai-iltaan kesähelteiden helliessä

Perjantaina 27.7. ravataan Pilvenmäellä klo 18 alkaen kesähelteiden edelleen jatkaessa paahtamistaan. Ukkoskuurojen mahdollisuutta ei toki voi sulkea helteillä pois, vaikkakin niiden osuminen kohdalle on epätodennäköistä. Perjantain raveja seuraavat monet ammattiohjastajat ja -valmentajat Rovaniemeltä käsin, Forssan ajaessa kuninkuusraviaaton ravit. Ravi-ilta antaa kaiken mahdollisuuden yllätyksille, kun monien hevosten kuskinpenkille nousee harrastaja ja hevosetkin voivat intoutua yllättäviin suorituksiin.

Hellemuutoksia ravintolapalveluihin

Pilvenmäen ravintolakatsomossakin pidetään hellelomaa ja terassin myyntipisteeltä voi nauttia kylmän juoman lisäksi dippilautasen. Terassilla on perjantain raveissa ensimmäistä kertaa tarjolla myös kesäkuussa tuotantonsa käynnistäneen Forssan Panimon Olutmyllyn Pekko-lager olutta. Alakerran kahviosta saatavilla tuhdimpi kotiruokalounas, pehmisjäätelöt ja palvelut A-oikeuksin.

Seuraat raveja sitten kotona tai kaviouran varressa kannattaa kolmannen lähdön jälkeen korottaa äänentoistoa, kun luvassa on Iivari Ingvesin ja Joonas Forsmanin pohdinnat illan Toto5-kohteista. Paikallisten valmentajien hevosista on monissa lähdöissä ennakoasetelmissa menestysmahdollisuudet mm. somerolaisen Jukka Kauppisen Eetu Rolsilla, ypäjäläisvalmentaja Ari-Pekka Pakkasen Ypäjä Kevalla, forssalaisen Anssi Nurmisen varmasti lounasraveissa voittaneen Northern Trickillä eikä tietysti unohdeta tammelaisen Tapio Mäki-Tulokkaankaan suojatteja Bestseller ja Grace Match.


Liput 5e (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

Ravintolapalvelut

Panimo Olutmylly

Vihjeet