Pilvenmäellä tapahtuu perjantaina

Pilvenmäen perjantain raveista ei varmasti puutu tapahtumia: uuden terassin avajaiset, Karin Haasteajo, Prix Etoilé -karsinta,... Jännitystä ja suuria tunteita on siis jälleen luvassa niin kaviouralla kuin sen ulkopuolellakin.
Karin Haasteajo ajettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2016 - silloin voiton vei hurjan tuuletuksen kera Minna Kauhanen - Perjantain raveissa Minna on haastamassa jälleen muut ohjastajat Haasteajossa.

Karin Haasteajo lukeutuu Pilvenmäen perjantain ravien mielenkiintoisimpiin, mutta ei poikkeuksellisesti hevosten vaan ohjastajien puolesta. Pitkään Ruotsissa vaikuttanut ravivalmentaja sekä sittemmin Suomen ravimedian persoonaksi noussut Kari Lähdekorpi on kutsunut nimikko haastelähtöönsä vähän hevosilla kilpaa ajavia ravinimiä ohjastajiksi.

Lähdekorpi luovui jo itse ajotakistaan Minna Moilasen hevosen sairastuttua ja luovutti hänelle ajettavansa. Kari ei kuitenkaan meinaa olla lähdön aikana työttömänä vaan suuntaa selostuskoppiin lähdön ajaksi ja kokeilee ravilähdön selostamista tosimielellä.

Lähdön ohjastajat

Ilmari Halinen, Metsämäen raviradan toimitusjohtaja

Minna Kauhanen, eläköityneen Womanizer hoitaja & eläinlääkäri Jarno Kauhasen puoliso

Ami Laaksonen, Forssan Lehden toimittaja & ravipelaaja

Harri Lind, Hevosurheilu-lehden toimittaja & harrastajavalmentaja

Pertti Livisti, 70-luvun ravimenestyjä

Minna Moilanen, ravivalmentaja & ammattiohjastaja Ari Moilasen vaimo

Vesa Mäkinen, Suomen Hippoksen hallituksen jäsen & ravipelaaja

Isto Mäki-Tulokas, Forssan Seudun Hippos ry:n puheenjohtaja

Juha Puhtimäki, Hyvinkään Tahkon lukkari

Matias Salo, ravivalmentaja

Bella Varjonen, ravivalmentaja & Ravikuningas-Erikassonin valmentaja


Terassin avajaiset & lähiruokaa ravintolasta

Pilvenmäelle on rakennettu reilut 30-metriä pitkä terassi pääkatsomon eteen, raviradan ja katsomon väliin. Terassilta parhaat näkymät raviradalle ja varmasti tunnelma tulee tiivistymään maalipaalun koittaessa. Ravintola Valtikassa lähiruokamenun lisäksi lautasannoksia.


Varaa ravintolasta paikkasi!


Ravintolapalvelut pe 5.8. Forssan Pilvenmäellä!