Pilvenmäki Studiossa tapahtuu ravitauosta huolimatta - Tue Pilvenmäen toimintaa ja tee hyvää!

Pilvenmäen perjantairavien sijaan perjantai-iltaan Pilvenmäki Studio raviradan omalla Youtube-kanavalla. Pääsylipun ostamalla tuet Pilvenmäen toimintaa sekä teet hyvää tarjoamalla palveluita riskiryhmään kuuluville.

Katseluoikeuden voi ostaa Pilvenmaki.fi sivulta, ja katseluoikeuden antavia lippuja on kahdenlaisia (lippu 5€ ja kannatuslippu 10€). Kannatuslippujen tuotoista osa menee Forssan seudun ikä-ihmisten kotiasumisen tukemiseen koronaviruksen levitessä ja hallituksen asettaessa suosituksia sekä rajoituksia arkeen.

Linkki - näin maksat pääsylipun!

Pilvenmäen, kuten kaikkien muiden Suomen raviratojen ravipäivät on peruttu lähtökohtaisesti 13.4. asti. Pilvenmäen ensimmäiset perutut ravit sijoittuvat tulevaan perjantaihin 27.3. ja raviradan porukka on päättänyt ravien sijaan avata Pilvenmäki Studion – Youtube Liven. Pilvenmäki Studio nostaa hevosalan ajankohtaiset uutiset esille ja tarjoaa klo 18 alkaen parin tunnin ajan ohjelmaa hevosalaan sekä raviurheiluun. Lisäksi tarkoituksena on fiilistellä Pilvenmäen menneitä lähtöjä ja tapahtumia vuorovaikutuksessa katsojien kanssa.

Rennossa studiossa Iivari Ingves ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen käyvät läpi tämän hetken puheenaiheet, koronaviruksen aiheuttamat toimet hevosalalla ja kysyvät raviurheilun kasvoilta heidän kuulumisiaan puhelimitse.

– Studion tekeminen on ollut selvää jo muutaman viikon, kun aloimme pyöritellä mahdollisuuksia raviurheilun näkyvyyden lisäämiseen sekä Pilvenmäen raviradan taloudellisen tilanteen hallitsemiseen kevääksi suunnittelujen teema-ravien sekä ulkopuoliset tapahtumien mentyä peruutukseen. Studion avulla pystytään tarjoamaan sisältöä muuten raviurheilua aktiivisesti seuraaville sekä avaamaan koronaviruksen vaikutuksia hevosalalle myös lajin ulkopuolelle. Haluamme vaikeassa tilanteessa tarjota raviurheilusta kiinnostuneille ohjelmasisältöä ja ylläpitää yhteisöllisyyttä fyysisten kontaktien jäätyä pois, taustoittaa Forssan Seudun Hippos ry:n hallituksen jäsen ja studion isäntä Iivari Ingves.

Seuraamaan liveä pääsee ravien tavoin – maksamalla pääsylipun. Pääsylippu on 5€, ja se on ostettavissa pilvenmaki.fi-sivulla. Perinteisen pääsylipun lisäksi asiakkaan on mahdollisuus ostaa hyväntekijän pääsylippu live-studion pariin (10€). Pääsylipuista kertyvä tuotto ohjataan Pilvenmäen raviradan toiminnan elinvoiman säilyttämiseen ja Pilvenmäellä käynnistyneen lähiruokalounaan jakeluun sekä kauppakassipalveluun. Hyväntekeväisyysosuudella pääsylipuista autetaan Forssan seutukunnan ikäihmisiä sekä riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.

Ohjeet pääsylipun maksamiseen!

– Tämä on merkityksellinen apu, meille on tullut normaalin noin 250 asiakkaan lisäksi useita kyselyitä kauppakassipalvelusta ympäri seutukuntaa. Toivottavasti tämäkin toiminta on yksi kannustin riskiryhmälle pysyä kotona, kun tarjontaa saadaan entistä paremmin Forssan keskustan ulkopuolellekin avattua. Monilla riskiryhmään kuuluvilla on vielä riittänyt pakastimien sisältö, mutta jos tämä jatkuu viikkoja varmasti kauppakassipalveluun on kasvava tarve, huomauttaa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon aluevastaava Päivi Jussila.

Pilvenmäen raviradalla on käynnistetty lähiruokalounaspalvelu, jota myös tarjotaan hyväntekijän pääsylipuista kertyvillä varoilla riskiryhmään kuuluville tarjottavaksi.

– Kun avasimme lähiruokalounaspalvelun, alkoi meille tulla kyselyitä kauppakassien toimittamisesta ja tämä palvelu käynnistyykin asiakkaiden toiveesta ensi viikolla. Tämä hyväntekemisen tärkeys on ainakin itselle konkretisoitunut lounaspalvelun käynnistämisen jälkeen, taustoittaa toiminnanjohtaja Elina Hirvonen.

Linkki Pilvenmäki Studion live-lähetykseen julkaistaan Pilvenmaki.fi-sivuilla, Pilvenmäen some-kanavissa sekä Pilvenmäen Youtube-kanavalla perjantaina.

Pilvenmäki Studio Youtube-live pe 27.3. klo 18-20

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

Osta pääsylippu ja tue Pilvenmäkeä sekä seudun riskiryhmään kuuluvien palveluita