Selostajahaasteita heitetty Pilvenmäeltä

Pilvenmäen sunnuntain 16.10. klo 14 alkavissa raveissa selostajanpenkiltä kuullaan lähdöissä hieman erilaista ääntä, kun rata on heittänyt haasteita ravilähdön selostamiseksi. Tähän mennessä kutsuun ovat myöntävästi vastanneet Iivari Ingves, Jarkko Litmanen ja EP Mäkinen. Muutamat vielä harkitsevat suostumustaan ja ehdotuksia selostajahaastettavista otetaan Pilvenmäen toimistolla vastaan.
Kuka kipuaa selostajankoppiin su 16.10. Pilvenmäellä ja kuka saa aikaan parhaimman selostuksen?

Ensimmäinen ei ammattilaiseksi selostajaksi luokiteltavan selostajan selostus kuultiin Pilvenmäellä perjantaina 5.8. Karin Haasteajon yhteydessä, kun ravien Kari Lähdekorpi näytti taitonsa selostajankopissa. Lähtönauhaa on varmasti vingutettu monessa kodissa useampaankin kertaan lähdön jälkeen ja nyt olisi mahdollisuus nokittaa omalla selostustyylillään Lähdekorven tekemä selostusnäyte. Kari keskittyi poikkeuksellisesti lähdössä selostamaan ohjastajien nimien kautta lähdön tapahtumia ja jätti hevosten mainitsemisen sivuseikaksi.

Selostajahaasteen vastaanottaneet esittelyssä

Iivari Ingves on legendaarisen yli 30-vuoden uran tehneen Pilvenmäen selostaja-kuuluttajan Kenneth "Kenu" Ingvesin poika ja tunnettu ravipiireissä tikittävästä puhetyylistään, joten varmasti mielenkiintoinen selostusnäyte on luvassa.

Jarkko Litmanen on terävät mielipiteet omaava toimittaja ja ravipelaaja, joka on omien sanojensa mukaan joskus harkinnut raviselostajan tehtäviä. Litmanen odottaa innolla ensi sunnuntaina tehtävää ääninäytettä ja vastasi kutsuun myöntävästi hetkeäkään epäröimättä.

EP Mäkinen värikäs ravivalmentaja ja ohjastaja, joka jakaa mielipiteitä tekemillään esiintymisillä ravikansassakin. Selostushaasteen vastaanottaminen vaatii heittäytymistä ja sitä tiedetään EP:ltä löytyvän.

Hevosten ilmoittautuminen su 16.10. raveihin päättyy ma 10.10. klo 9 ja lähtölistat ovat valmiit varmasti puoleen päivään mennessä.

Haaste

Ehdota selostajahaasteella heitettäviä henkilöitä toimistolle: Elina Hirvonen, p. 050 3018 258 tai elina.hirvonen@pilvenmaki.fi.