Speed Race Night - Camiel Kievitshof & Varjomanni takaavat vauhdin

Speed Race Night järjestetään Forssan raviradalla ensimmäistä kertaa ja kyse on uudesta vauhtiajojen illasta. Speed Race Night on lauantaina 18.8. järjestettävää Kaikki täällä vauhti päällä tapahtumaa, joka huipentuu hevosten sprinttikilpailuun sekä illan istumiseen hyvän musiikin ja ruuan parissa. Illan päätteeksi kruunataan niin lämminveristen kuin suomenhevostenkin Speed Race valtikan hallitsijat. Kilpailuun osallistuu jo tiedossa olevia sprinttitaitureita sekä vielä sprinttitaitoineen tuntemattomia nimiä.

Speed Race Night kilpailuun otetaan yhdeksän suomenhevosta ja yhdeksän lämminveristä mittelemään paremmuudestaan 220 metrin matkalla Pilvenmäen pitkällä loppusuoralla. Hevoset starttaavat lähtöauton takaa matkaan vauhti päällä ja kilpailun hengen mukaisesti saapuvat kaiken nopeutensa näyttäen myös maalilinjalle. Finaaliin etenee kolmen hevosen kiihdytysajon voittaja ja palkintorahaa jaetaan kaikille finaaliin tiensä selvittäneille.

Speed Race Night tapahtuma on nopeatempoinen ja selkeästi ymmärrettävä kilpailumuoto, mutta myös samalla yleisölle tarjotaan uudenlainen elämys lähempänä hevosta. Speed Race Night tapahtuma käynnistyy jo esittelyiden muodossa 76-ravien aikaan, kun ajoihin osallistuvat hevoset talutetaan yleisöalueelle esittelyyn kuin laukkaurheilun kultamaissa ikään.

Speed Race Night ohjelma

klo 18 Trio Romanssi

klo 18.45 Speed Race 1

Trio Romanssi

klo 19.45 Speed Race 2

Trio Romanssi - Ilta päättyy noin klo 21


Pelaajille ja kotisohvalta seuraajille tiedoksi

  • Veikkaus järjestää molempiin lähtöihin muuttuvakertoimisen Voittajavedon. Voittajavedossa pelataan kohteena olevan kilpailun voittajaa. Voittajavetoa pelataan Veikkauksen Altura päätteellä. Veikkaus.fi:stä kohteet löytyvät Vedonlyönti ja Vakio osion alla olevasta Voittajavedot sivulta.
  • Speed Race lähdöistä näytetään suora lähetys pilvenmaki.fi-nettisivuilla sekä Pilvenmäen ravirata ja hevosurheilukeskuksen Facebook-sivulla.


SpeedRaceNight_säännöt

Palkinnot 1000e – 500e -250e

(kilpailu ei ole hevosille virallinen kilpailu, joten voittosummaa/sijoitusta/hylkäystä ei merkitä hevosen statistiikkaan)

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi