Tip, tap, tip, tap, tipe tipe...

Perjantai koittaa ja Pilvenmäen pikkujouluravit. Ja aivan: Herkkua on siinä monenlaista, monenlaista, Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap... Ravintola Valtikkaan katetaan jouluinen seisova pöytä ja 350 paikan ravintolakatsomo täyttyy pikkujouluväestä. Jos olet vielä ilman paikkaa niin peruutuspaikkojen ansiosta vielä raveihin tulevallakin on mahdollisuus hypätä ravintolan tunnelmaan mukaan.

Tunnelma on korkealla, jos edellisvuosia on uskominen. Ravien jälkeen on live-esiintymisten aika. Estradille nousevat stand up -koomikko Jarmo ”Jaffa” Palomäki sekä loppuillan soittava Semiperfect Strangers-bändi, joka saa taatusti yleisönkin esiintymään.

Entäpä itse ravit, jotka alkavat klo 18? Lähtölistat näyttävät ilahduttavan tasokkailta. Ja koska raveissa on pikkujoulujen ansiosta paljon ensikertalaisia, tässä joitain tipsejä Toto4-kohteisiin, jotka juostaan lähtöinä 4-7.

Lähdössä 4 luotamme Tapio Mäki-Tulokkaan entiseen ja nykyiseen valmennettavaan. Olisiko Lecrossessa ja Fakir Victoryssa kaksariainesta (kaksarissa tulee tietää lähdön voittaja ja toiseksi sijoittuva hevonen, järjestyksellä ei väliä).

Lähtöön 5 koitetaan eri pelimuotoja. Voittaja-pelissä (lähdön ykkönen) uskomme numeroon 16 Tähtisäihke, mutta lähtö on äärimmäisen tasainen. Sijoituspelissä (sijoittuu kolmen parhaan joukkoon) luotamme numeroon 5 Lintikka, joka on tasaisen varma menijä. Sijoituspeli on pelimuodoista helpoin.

Lähdössä 6 vihjataan Le Blixteniä, vaikka se ei ole voittanut viime aikoina. Lähtörata on suosiollinen, joten muille tulee kiire. Jos haluat kannattaa kotiradan hevosta, merkkaa totolappuun numero 8 Life Of Rose - voittajaksi vai sijaan vai peräti kaksariin jonkin toisen hevosen kanssa?

Entäpä lähtö 7? Löytyisivätkö kolme parasta hevosista Sara's Star, Lindalike ja Luckylike Krok?

Tervetuloa perjantaina viihtymään Pilvenmäelle erilaisiin pikkujouluihin!

Vihjeet

Ravintola Valtikka

Pöytävaraukset: p. 010 422 1493 tai ravintola@pilvenmaki.fi