Torstaina edistetään Pilvenmäen strategiaa verkkotyöpajassa – Tule mukaan!

Pilvenmäki kutsuu kaikki Pilvenmäen alueen ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset mukaan viemään käynnistynyttä strategiaa eteenpäin. Pilvenmäen strategiaa oli tarkoitus viedä eteenpäin työpajatyöskentelyllä Pilvenmäellä, mutta koronaviruksesta johtuen työpajat kokoontuvat verkossa. Verkkotyöpajaan osallistuville tarjotaan kokouskahvien sijaan lähiruokalahjakortti Pilvenmäelle myöhempänä ajankohtana nautittavaksi.

Verkkotyöpaja pidetään tulevana torstaina 23.4. klo 16-17 ja osallistua voi älypuhelimella tai tietokoneella. Verkkotyöapajassa työstetään strategiaa eteenpäin yhdessä työpajan osallistujien kanssa tehtyjen taustaselvitysten ja viime viikolla tehdyn strategiakyselyn pohjalta. Osallistujamäärän mukaan olemme yhdessä tai kolmessa työpajassa.

Kehityksen osa-alueita on elämykset, lapset, ravikilpailut, ravintolapalvelut, tapahtumat, tilat ja ympäristö ja valmennuskeskus. Toivomme mukaan mahdollisimman monipuolisen kokemuspohjan omaavan joukon ympäri Suomea.

Työpajan osallistumiskahvit lahjakorttina!

Palkkioksi oman ajan käyttämisestä Pilvenmäen strategian kehittämisessä tarjoamme fyysisten työpajatarjoilujen sijaan Pilvenmäen lähiruokapalveluihin kymmenen euron arvoisen ravintolalahjakortin. Lahjakortti on voimassa lähtökohtaisesti vuoden antamispäivästä eteenpäin ja on käytettävissä kaikissa Pilvenmäen lähiruokaravintolapalveluissa.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan – klikkaa itsesi mukaan!

Lisäohjeet ja linkki verkkotyöpajaan toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Verkkotyöpaja avautuu to 23.4. klo 15.45.

Voi ilmoittautua myös suoraan sähköpostilla minna.saarela@pilvenmaki.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi