Vappuherkut Pilvenmäeltä ja lähiruokalounas tarjolla arkipäivisin

Pilvenmäellä on juostu viimeksi ravit maanantaina 16.3. ja sen jälkeen on tehty lähiruokalounasta nouto sekä kuljetus -asiakkaille arkipäivisin. Lähiruokalounaskokeilun tilausmäärät on saatu sille tasolle, että palvelua jatketaan toistaiseksi kysynnän mukaan. Pilvenmäen kevään isoimmat ravit olisi pidetty vapputeemalla lauantaina 2.5. Vappua päätettiin kuitenkin juhlistaa lähiruokalounaspalvelusta innostuneina Pilvenmäen keittiön omatekemillä munkeilla ja simalla. Kotiinkuljetus on ilmainen – eli voit ilahduttaa, vaikka seudulla asuvaa ystävää maukkaalla vappumuistamisella!

Yhteen vappupakettiin sisältyy Pilvenmäen keittiössä valmistetut – kuusi vappumunkkia ja simaa (0,7 litraa vetävä lasipullo)

Voi ostaa myös erikseen – kuusi munkkia 6€ ja sima-pullo 4€

Tilaukset tehtävä ennakkoon viimeistään ma 27.4. – tilauslomake

Voit tilata myös sähköpostilla ravintola@pilvenmaki.fi tai soittamalla p.050 372 1913

Kuljetuspalvelu toimittaa torstaina 30.4. Forssan seutukunnalle (Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä) klo 14-16 tilatut vappupaketit. Tilauksen voi myös noutaa Pilvenmäeltä lounaspalvelun aukioloaikana to 30.4. klo 11-13.

Lähiruokalounas tarjolla arkisin

Kehuttu lähiruokalounas jatkuu Pilvenmäellä toistaiseksi - valittavana on yhdelle lounaaksi hyvin riittävä lounasannos ja lounaslaatikko, josta ruokailee lähtökohtaisesti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Lähiruokalounastarjoilun lisäksi on lisätty perjantaille pitsat ja Pilvenmäki Studion esiintymisiltoina saa myös klo 16-18 Studiopitsan.

Lounas 10,50€
Lounaslaatikko 20€

Perjantain pitsatarjous – pitsa + limsa 10€
Ilmainen kotiinkuljetus!

Maksuvälineenä käy käteinen tai pankkikortti

Lounaan tai kauppakassipavelun voi tilata puhelimella p.050 372 1913 tai oheiselle lomakkeella – linkki verkkolomakkeelleLounaslista

Maanantai 20.4. Lihapullat & perunamuusi (L,G)

Tiistai 21.4. Aurajuustobroileri ja paahdetut perunat (L, G)

Keskiviikko 22.4. Paistettu lohi, bernaisekastike & perunamuusi (L,G)

Torstai 23.4. Paneroitu possunleike, metsäsienisoosi & kermaperunat (L,G)

Perjantai 24.4. Pizza tai Lämminsavulohipasta (L,G) Pitsat myös illalla klo 16-18


Valitse pizzaan kolme haluamaasi täytettä: Kinkku, Ananas, Aura, Kebab, Kana, Arctic Milkin vuohenjuusto, Tomaatti, Sipuli, Meetwursti, Tonnikala, Pekoni, Katkarapu, Mozzarella, Parmesan, Herkkusieni


Viikon lähiruokatuottajat: Koivulan Kuorimo, Paijan Tilateurastamo, Vihannes Vinnikainen, Munatukku Nikula, Arctic Milk


Lounaslista päivittyy - klikkaa viikon lista auki!