Vihjeet ja tallikommentit, pe 1.6. Forssa

Forssan perjantain 1.6. ravien vihjeet ja tallikommentit Iivari Ingvesin kokoamina.

VIHJEITÄ PERJANTAIRAVEIHIN 1.6.2018

Valmentaja- ja ohjastajakommentteja illan lähtöihin:

Lähtö 4

5 STRICKER kärsi jalkatulehduksesta ja oli sen takia kertaalleen poissa. Nyt alla on starttiväliä, mutta se on meneväinen hevonen, joka on tavannut olla tauolta suhteellisen valmis. Ruuna lähtee voltista ihan hyvin, joten se ottanee nopeasti paaluhevoset kiinni. Ykkösrata on hyvä paikka kiihdyttää, enkä usko siitä olevan hankaluuksia. Antti (Teivainen) saa ajaa tilanteen mukaan. Forssan rataprofiili ei ole hevoselle paras mahdollinen, mutta kesäbalanssi auttaa sentään kaarteiden juoksemiseen. Odotan hyvää sijoitusta. (Matias Salo)


6 ROCKET ZET palasi pari kuukautta sitten onnistuneelta Ranskan reissulta. Hevosta joutui sen jälkeen hoitamaan pitkien varoaikojen lääkkeillä, mutta se on nyt ihan hyvällä mallilla. Olen ajanut sillä kerran mailin vähän yli 15-vauhtia, ja siinä oli vanhaa kunnon Rocket Zetiä. Odotan ruunalta hyvää suoritusta, vaikka se on normaalisti vaatinut tauolta vähän pöllyytystä. Hevosen pitäisi kyllä pärjätä tässä tehtävässä. Sillä ajetaan kengät jalassa ja jenkkikärryistä. (Kaisa Toivonen)


Lähtö 5

4 OFELIA MICK oli Teivossa oikein heikko, mutta epäilemme, että sen kiima sotki kuvioita. Normaalisti hevonen on vähän sählä, mutta viimeksi se oli todella rauhallinen. Forssan startissa kiiman pitäisi olla ohi, mutta silti hevonen on vähän arvoitus. Kengät jalassa ajetaan taas, sillä Vermon kilpailussa rata söi vähän kavioita. Kengittä juokseminen auttaisi hevosta, koska sillä on vähän lyömisongelmaa. Tähän kilpailuun vaihdetaan alumiinikengät eteen, mutta on Ofelia Mick kuitenkin kengät jalassakin voittanut. Kuski saa aika vapaat kädet, mutta varmaan lämmityksen jälkeen selviää, ajetaanko eteen- vai taaksepäin kiihdytyksessä. Toisaalta suojajuoksukin voisi olla välissä hyväksi. (Johanna Limola)


Lähtö 7

3 SKELLY oli kertaalleen poissa, kun vähän yskähteli, mutta ei siinä ollut mitään sen kummoisempaa. Ostin hevosen loka-marraskuussa, ja toki se on pitkältä tauolta vähän arvoitus. Tamma oli tullessaan vähän alakuntoinen, mutta on sen kanssa nyt vähän radalla käyty. Se on tuittupäinen tamma, jolla tuntuu olevan paljon nopeutta. Tuskin Skelly nyt parhaille riittää, ja olisin tyytyväinen rahasijaan. Toivotaan, että tamma pääsisi tuikkaamaan johonkin sisälle. Etukengät varmaan riisutaan. (Reijo Ranne)


7 DOMINIQUE HALM tuntuu kotona hyvältä, mutta ei ole vaan ollut kilpailuissa niin vakuuttava, että matkassa ollaan vähän matalalla profiililla. Ruunalla on huonot kaviot, joista se on luonnollisesti aika arka. Teivossa rata oli aika kova, eikä siellä ollut mitään mahdollisuutta päästä ravia. Hevonen vielä vähän kipeytyi etupäästään. Forssassa ensisijaista olisi saada ehjä juoksu, jotta saataisiin tietoa, missä mennään. Startista ei ole suurempia odotuksia ja alku otetaan rauhassa. Dominique Halm tulee perille, kun kaikki on kunnossa. Turussa olin hevosen suoritukseen tyytyväinen, mutta se painoi kuolemassa jonkin verran. Riippuu matkavauhdista, miten ajetaan, mutta lähtökohtaisesti koitan pysyä pitkään parijonossa. (Risto Väre)


Lähtö 8

7 KLENA VITO joutuu matkaan ulkoa olevalta lähtöpaikalta, mutta onneksi kyseessä on sentään pieni lähtö. Ruuna kilpailee oikein hyvässä kunnossa ja pystyy juoksun onnistuessa olemaan kärjessä. Klena Vito on siitä mukava hevonen, että sillä voi ajaa mistä vaan. Ainakaan kiriä ei tarvitse aloittaa kamalan kaukaa. Takakengät jätetään näillä näkymin jälkeen, mutta jenkkikärryillä ja vetolapuilla jatketaan. (Matias Salo)Vihjeet: (julkaistu keskiviikkona)


Lähtö 1

A – 10, 2 B – 9, 3, 5, 7, 4 C – 1, 6, 12, 11

SUOSIKIT: 10 Andy Velvet on mennyt starttien myötä eteenpäin ja saa takarivistäkin illan avauslähdön ennakkosuosikin aseman. Viimeksi nelivuotias nosti ensimmäisellä takasuoralla sisäradalta vetämään toista rataa. Se punnersi 16,0-lopetuksessa vahvasti voittoon. 2 Champagne Bath avasi Turussa hiljaa ja tipahti 5. sisälle. Tamma nousi viimeisellä takasuoralla sisäradalta toiselle, mutta virui maaliin asti pussissa. Nelivuotias teki siitä huolimatta ennätyksensä. Startti alla se vielä parantanee ja omaa makoisalta paikalta hyvän menestyssauman.

HAASTAJAT: 9 Mi Marliis meni tammikuussa kovan täyden matkan ajan ja olisi samanlaisena tämän lähdön kärjessä. Ennen taukoa se avasi hiljaa eikä pystynyt nousemaan vaikeista asemista kärkeen. 3 Diva Speed ei ole vakuuttanut viimeisissään, mutta pienikokoisella menijällä olisi lahjoja selvästi parempaan.


Lähtö 2

A – 4, 9, 14 B – 11, 15, 16, 3, 6, 8, 13, 2 C – 10, 8, 5, 12, 1

SUOSIKIT: Toinen lähtö ei ole arvioitavana helpoimmasta päästä, mutta joka tapauksessa porukka repeytynee laajalle. 4 Pyörivän Vesku tuntuu kehityskyiseltä menijältä ja saa paaluta niukan ennakkosuosikin viitan. Ori nousi viimeksi kirilenkin alussa 3. sisältä toisen radan veturiksi ja puursi vahvasti perille. Viimeiset 800 sujuivat 29,9-vauhdilla. Pyrkivän Vesku pystyy petraamaan paljon ennätystään. 9 Syneri kukisti edellisen viime kohtaamisessa, kun Pyöriän Vesku laukkasi olleessaan jäämässä loppusuoralla alakynteen. Syneri on niin ikään paljon ennätystään parempi, sillä se tuli Forssassa viimeiset 1500 31,5-vauhdilla. 14 Ojalan Vilkas väläytti viimeksi laukan jälkeen vahvaa tulemista ja voisi samanlaisena nousta kahdelta pakiltakin kärkeen. Ruuna pääsi Lahdessa etenemään alun laukkansa jälkeen sujuvasti, mutta kellotutti loput 1900 hienosti 29,0-vauhtia.

HAASTAJAT: 11 Popedia on normaalisti väkivahva vääntäjä, mutta kilpailee nyt isona arvoituksena, sillä taipui Kokemäellä syystä tai toisesta kirilenkillä pahoin. Teivossa se pisteli vielä loppulenkin 28,2-tahtia. 15 Lillgårds Liisi on sarjoihinsa tosi vauhdikas hevonen. Toissa kerralla se kulki lähtölaukan jälkeen viimeiset 1900 28,3, vaikka kangistui lopussa. Teivossa viisivuotias esiintyi johtopaikalta ihmeellisen pehmeästi.


Lähtö 3

A – 3, 10 B – 4,6, 8, 12, 1, 7, 2, 5, 9 C – 11

SUOSIKIT: Kolmannen lähdön arviointi on ilman lämmitysten ja pruuvien näkemistä lähes mahdotonta. Kannattaa huomioida, että kyseessä on tasoitusajo! 3 Speed Summer vuorotteli uran avauksessa toisen radan ja sisäradan välillä. Se ei riittänyt kovassa lähdössä parhaille, mutta tuli kuitenkin viimeisen kierroksen 15,6-tahtia. Tamman on sen startin jälkeen siirtynyt Kenneth Danielsenin käsiin. 10 Up Easy meni koelähtönsä hyvällä ja pisteli kirilenkin lupaavasti 17,1-tahtia, joten pystyy parantamaan noteerauksestaan paljon.

HAASTAJAT: 4 Homehill’s Hugo nousi Mikkelissä ensimmäisellä takasuoralla 3. sisältä kuolemanpaikalle. Lähdössä mentiin hiljaa ja lopun kiihtyvässä vauhdissa ruuna kamppaili toiseksi. Viimeiset 800 sujuivat 16,4-kyytiä. 6 Marvelous Diamond oli kokeessa selvästi noteeraustaan parempi. Se juoksi 2. kaarteessa lähtien toiselle ilman selkää. Kolmivuotias latoi viimeiset 800 hyvällä tyylillä 17,6-tahtia.


Lähtö 4

A – 9 B – 5, 6, 3, 7 C – 1, 8 D – 4, 2

SUOSIKKI: 9 Of The World kuulu valtakuntamme lämminveristen ykköskastiin ja erottuu tässä suosikiksi, kun kovimmat vastustajat palaavat pausseilta. Ruuna haastoi Mikkelissä toiselta ilman selkää hyvin voittanutta Boyn Going Iniä. Oulussa Top Of The World tuikkasi kovan avauksen jälkeen 2. sisälle, josta se sai myöhään tilaa.

HAASTAJAT: 5 Stricker kilpaili alkuvuodesta kunniakkaasti Kultadivisioonassa asti. Ruuna kärsi sen jälkeen jalkatulehduksesta, mutta tapaa valmentajan mukaan tulla aika valmiina tauolta. Stricker on suhteellisen monipuolinen menijä, mutta toisaalta se kokee välillä kaarteissa ongelmia ja Forssan ensimmäinen kaarre on aika haastava. 6 Rocket Zet teki rahakkaan reissun Ranskaan ja on nyt palannut takaisin Suomeen. Kyseessä on parhaimmillaan todella vahvasti vääntäjästä, mutta tauolta ja kengät jalassa se joutuu tyytymään nyt haastajan rooliin. 3 Hazelhen Hermes kilpailee kovassa kunnossa, muttei ole tahtopuolensa takia kovin hanakka voittamaan. Loviisassa tuli loppusuoran laukka kärkimatsista. Sitä ennen ruuna teki 4. ulkoa kaksi 11-vauhtista kiriä. Timo Korvenheimon suojatti olisi parhaimmillaan sisäradalta kärjen läheltä.

Juoksunkulku: Paaluhevosista ainakin 1 Elbert Schermer ja 3 Hazelhen Hermes tähtäävät sisäradalle. Takamatkalaiset ovat pienessä lähdössä vahvoilla ja se, kumpi kaksiosta 5 Stricker ja 9 Top Of The World pääsee edelle, hakee aikaisessa vaiheessa johtopaikan haltuunsa.


Lähtö 5

A – 5, 1, 3 B – 12, 11, 4 C – 2, 9, 7, 8, 10, 6

SUOSIKIT: Toinen kohde on tasainen vääntö, jossa monella hevosella on saumoja ihan kärkeen. Juoksunkulkukin on lopputuloksen kannalta tärkeässä asemassa ja siihen on monia vaihtoehtoja. Hyvään kuntoon virinnyt 5 Rose Coger kilpailee suhteellisen sopivassa seurassa ja olkoon suosikki. Kyseessä on todella nopea lähtijä, joka olisi suosiolla johtopaikalle päästessään paha ohitettava. Teivossa se sai 2. ulkona hyvän juoksun lähdön voittaneen Lonely Riderin takana ja seurasi kelvollisesti. 1 Dream Step Wili ei ole varsinainen taistelija, mutta kunto on paremmalla mallilla kuin koskaan aikaisemmin. Hyvälle avaajalle on nyt vielä luvassa reissu kärjessä tai sen takana. Viimeksi tamma sai 65-lähdössä makoisan sisäratajuoksun ja kiri lopussa kakkoseksi sijoittuneen Partytimen tuntumaan. 3 Our White Star pystyy edellisten tavoin rivakkaan kiihdytykseen, mutta sillä on monesti otettu alku rauhassa. Viimeksi tamma menetti viimeisellä takasuoralla sammuvan perässä asemiaan. Se löysi loppukurvissa luukun ja kiri Rose Cogerin kanssa samassa lähdössä viimeiset 400 12,3-vauhtia.

HAASTAJAT: 12 Selene Lune on vahva jyrä, jolla Olli Koivunen tehnee aikaisen ratkaisun, jos vauhti rauhoittuu nopeasti. Tamma jaksaa tehdä omaakin juoksua, mutta nopeilla kesäkeleillä tasavauhtinen menijä on monesti vaikeuksissa. 11 An-Valpuri jatkaa äärimmäisen kovassa kunnossa, mutta juoksut ja ajot meinaavat mennä järjestäen pieleen. Ainakin reipasvauhtisessa kisassa kirikykyinen tamma nousta korkealle, mikäli kiriin osuu vetäviä selkiä. 4 Ofelia Mick on nyt arvoitus, sillä esiintyi viimeksi kovin vaisusti, vaikka sai tehdä johtopaikalla oman juoksunsa. Syyksi paljastui kiima, jonka pitäisi olla nyt ohi. Kengät ovat kuitenkin ennakkotietojen mukaan jalassa, mikä on selkeä miinus.

Juoksunkulku: Koko suosikkikolmikko pystyy avaamaan kovaa, mutta ehkä todennäköisin skenaario on se, että 5 Rose Coger linkoaa keulaan ja 1 Dream Step Wili liimautuu sen selkään.


Lähtö 6

A – 9, 10, 2 B – 7, 5, 1, 11 C – 4, 8, 3, 6

SUOSIKIT: Voitto ratkaistaneen kivenkovan suosikkikolmikon kesken. 9 Hanslankari on ollut viime starteissaan todella vakuuttava ja saanut hurjasti lisää paljon kaivattua vauhtia. Lahdessa ori reissutti ensimmäisen takasuoralla voimalla johtopaikalle. Se polki ensimmäisen tuhannen hurjasti 22,5-vauhtia ja oli maaliin asti selvästi muiden edelle. Mika Forss ottaa nyt omintakeisesti ravaavan voimahevosen ohjat, mutta takarivi taas on miinusta. 10 A.T. Veeti tunnetaan sitkeänä puurtajana, joka ei jätä leikkiä kesken. Ori on kovassa kunnossa ja tekee luotettavaa jälkeä, mutta senkin jonkinlainen heikkous on tasavauhtisuus. Teivon Suomen Cupin karsinnassa ori nousi etusuoralla sisältä toiselle ja sai tulla Larvan Hurmoksen voittaessa sujuvasti. Viimeiset 600 sujuivat 22,6-vauhdilla. 2 Julmin kilpailee taas kovassa ylisarjassa, mutta sen taso on parantunut viime aikoina vallan hurjasti. Ori lähti Kokemäen Vilperi-ajossa 3. ulkoa kirilenkin alussa kiriin ja piti ratkaisu vaiheessa takanaan itsensä Köppisen.

HAASTAJAT: 7 Viriori on iskussa ja tässä varsin todennäköinen sijoittuja. Ruuna lähtee todella kovaa ja lienee aluksi johtopaikalla, joka voisi jatkossa olla hyvinkin tarjolla jollekin suosikkikolmikosta. Lahdessa ruuna seurasi välimatkan päässä Hanslakarista oikein positiivisesti toiseksi. 5 Iinan Maestro tuli viimeksi voimia tallella maaliin ja on sen perusteella selvässä nousussa. Voitto lienee silti tiukassa.

Juoksunkulku: 7 Viriori ampuu kärkipaikalle, josta se voi kuitenkin luopua yhdelle suosikeista.


Lähtö 7

A – 8 B – 9, 7, 1, 5, 12 C – 3, 4, 2, 11, 6

SUOSIKKI: 8 Enjoy’s Paycheck kilpailee hirmuisessa kunnossa, vaikka voittokulku on katkennut. Nyt Antti Veteläisen silmäterä kohtaa oikein sopivan porukan ja tekee kaiken järjen mukaan paluun voittokantaan. Viimeksi se veti 65-lähdössä toista rataa ja kamppaili täyden matkan 13,7-tuloksella oikein rehdisti voitosta. Tässä lähdössä raamikas menijä edennee määrätietoisesti johtopaikalle, jolta sen tappiota olisi vaikea kuvitella.

HAASTAJAT: 9 Newyorker Li suorittaa vähän epätasaisesti, mutta viime kisan suorituksella se olisi tässä korkealla. Teivossa se nousi 3. ulkoa viimeisen takasuoran alussa kolmannelle selkään, jatkoi maalisuoralla neljännelle ja kiri niukkaan voittoon. Viimeiset 800 sujuivat 12,7-tahdilla. 7 Dominique Halm on todella hyväluokkainen hevonen omiin sarjoihinsa, mutta onnistumiset ovat kiertäneet. Ruuna ei ehdi alussa nopeimpien mukaan, mutta se ei mittaa lisämetrejä. Hevosella kuitenkin on monesti liikaa virtaa ja lisäksi se on aika herkkä häiriöille. Valmentajan odotukset ovat nyt maltilliset, mutta kapasiteettinsa takia Dominique Halmia ei kannata täysin tuomita. 1 Langen’s Cza Cza on troikan alariveille oikein maistuva pelihevonen. Tamma on kelpo iskussa ja parhaimmillaan sisäradalta kärjen takaa.

Juoksunkulku: 1 Langen’s Cza Cza puolustaa keulapaikkaa, kunnes 8 Enjoy’s Paycheck ilmestyy rinnalle. Matkalla mennään rauhallista vauhtia ja sisärata vetää lopussa.


Lähtö 8

A – 1 B – 7, 4, 2 C – 6, 3, 5

SUOSIKKI: 1 Shadow Of Brisbane ei riittänyt Solvallan 76-finaalissa rahoille, vaikka pisteli viimeisen puolikkaan kolmatta rataa 09,6-vauhtia. Vastus on Forssassa oleellisesti sopivampi, ja rehellisyyden perikuvalla on pienessä lähdössä hyvä sauma palata kultakantaan. Ruuna on mainettaan nopeampi avaaja, mutta tuskin ehtii kuitenkaan ykkösradalta nopeimpien mukaan. Shadow of Brisbane pystyy taistelemaan voitosta monenlaisilla juoksukuluilla.

HAASTAJAT: 7 Klena Vito teki alkuvuodesta vaisuhkoja esityksiä, mutta hyvä taso tuntuu taas löytyneen. Ruuna viime kilpailu on peräisin Kuopion 76-lähdöstä, jossa se kiri johtavan takaa helppoon voittoon. Se olisi suosikillekin paha ohitettava, jos pääsisi suosiolla johtopaikalle. 4 Fine By Me taitaa olla nousukunnossa ja on muutoinkin varsin luotettava menijä. Teivossa se kiri hänniltä päätöspuolikkaan positiivisesti 11,4-vauhtia. Fine By Me on juoksunkulullisesti avainasemassa, sillä se avaa satsattaessa todella kovaa. On kuitenkin todennäköisempää, että Harri Koivunen ottaa kirivoimaista menijää alussa kiinni.

Juoksunkulku: 2 Valley Streamline, 4 Fine By Me ja 5 Feast Your Eyes avaavat satsattaessa kaikki todella kovaa. Kaikki niistä ovat mahdollisia keulahevosia, mutta sinne saattaa myös edetä alun jälkeen 7 Klena Vito.


Lähtö 9

A – 4, 11, 6, 10 B – 8, 1, 9, 2, 3, 12 C – 5, 7

SUOSIKIT: Toinen troikkalähtö on varsin avoin vääntö, jossa voi sattua monenlaista. 4 Bella Bloom paransi viime juoksuun paljon tasoaan. Tamma nousi siinä etusuoralla 4. sisältä toisen radan veturiksi. Se kamppaili Salien Arrow’n jälkeen oikein positiivisesti kaksariin. Juoksun onnistuessa Bella Bloom kamppailee samanlaisena voitosta. 11 Amazing Warrior on sarjoihinsa kyvykäs hevonen. Se palasi Kokemäellä pitkältä tauolta ja oli ihan asiallinen, vaikka lopussa hitusen kangistuikin. Ruuna sai hyvän juoksun kärjen lähellä toisella. 6 Prodigy Shark tuntuu kehityskykyiseltä menijältä, jonka juoksutyylissä olisi kuitenkin parannettavaa. Viimeksi ruuna tuli hänniltä viimeiset 700 14,4-tahtia, vaikka ravi ei ollut erityisen sulavaa ja hevonen meni vähän vinoksikin. Kuukauden starttivälillä hevonen voi olla parempi. 10 Sahara Hot Mama on vielä vähän kääntämätön kortti. Tamma juoksi kauden avauksessa johtavan takana, josta sai maalisuoralla tilaa ja pisteli lopun mukavasti. Edelle jäivät vain Salient Arrow ja Golden Icon.

HAASTAJAT: 8 Chloe Hoo joutuu matkaan vaikealta paikalta, mutta olisi ainakin kengittä mahdollinen menestyjä. Porissa kuusivuotias kiersi 2. kaarteessa kolmatta kuolemanpaikalle ja punnersi tätä kevyemmässä lähdössä niukkaan voittoon. 1 Downtown Joey on tulosrivistöään vaarallisempi menijä. Ori laukkasi viimeksi maalisuoralla, kun haki voimissaan tilaa.

Juoksunkulku: 1 Downtown Joey avaa niin kovaa, että siitä tuskin pääsee omin avuin kukaan edelle. Saa nähdä, ajaako Mikael Kopola keulasta.


Lähtö 10

A – 10, 6, 16, 2 B – 7, 8, 4, 11, 13, 1, 3, 14, 9, 15, 12 C – 5

SUOSIKIT: Illan päätöslähdössä voi sattua monenlaista. 10 Sadehelmi on sarjoihinsa hyvä menijä ja myös paljon monia vastustajiaan ravivarmempi. Tamma palasi Kokemäelle tauolta ja oli heti oikein valmis. Se eteni nopeasti toiselle ilman selkää ja vaati keulahevoselta lähes kokomatkan vauhtia. Sadehelmi purjehti varmaan voittoon. Se ottaa tässäkin juoksuradalta paaluhevoset nopeasti kiinni. 6 Lötens Turenne on nouseva hevonen, joka kilpailee hyvällä statistiikalla. Tamma lukeutuu tauoltakin pelihevosiin. 16 Naskalin Helmi ei ole aina täysin ajettavissa, mutta sen fysiikka riittää näissä sarjoissa todella pitkälle. Turussa se kulki 2. kaarteen laukan jälkeen kirilenkin 26,3-vauhti ja tuli viimeksi kärkirintaman takana pussissa maaliin. 2 Myllyn Tyyne laukkasi Teivossa alussa pahoin ja kulki sen jälkeen kovaa, vaikka kangistui maalisuoralla pahoin. Tamma pisteli esimerkiksi välissä yhden kierroksen 26,5-vauhtia.

HAASTAJAT: 7 Krista omaa näihin lähtöihin riittävän kapasiteetin, mutta on todella epävarma. 8 Villiheili kierteli Teivossa viimeisen kierroksen ulkoradoilla 29,4-vauhtia. Tamma voi entisestään parantaa ennätystään eikä olisi ehjällä juoksulla ulkona.


T4, pieni systeemi

I 9 Top Of The World

II 5, 1, 3, 12, 11, 4

III 9, 10, 2

IV 8 Enjoy’s Paycheck

18 riviä 0,20 euron panoksella = 3,60 euroa

T4, suuri systeemi

I 9, 5, 6, 3

II 5, 1, 3, 12, 11, 4

III 9, 10, 2

IV 8 Enjoy’s Paycheck

72 riviä 0,20 euron panoksella = 14,40 euroa

DUO, lähdöt 6&7

9 – 8 45%

10 – 8 30%

2 – 8 25%

TROIKKA, lähtö 7

systeemi A

I 8 Enjoy’s Paycheck

II 1 Langens Cza Cza

III 9, 7, 5, 12

systeemi B

I 8 Enjoy’s Paycheck

II 9, 7, 5, 12

III 1 Langens Cza Cza

8 yhdistelmää 2,00 euron panoksella = 16,00 euroa

TROIKKA, lähtö 9

I 4, 11, 6, 10

II 4, 11, 6, 10, 8, 1

III 4, 11, 6, 10, 8, 1

80 yhdistelmää 0,50 euron panoksella = 40,00 euroa

Parhaat pelikohteet:

***Syneri (L2)

**Rose Coger (L5)

**Champagne Bath (L1)

**Amazing Warrior (L9)

*Myllyn Tyyne (L10)

Vihjeet laati: Iivari Ingves