Women's Magic Monday - haasta ystäväsi raveihin!

Pilvenmäellä maanantaina 12.3. järjestetään Naisten Illan teemalla Women's Magic Monday. Ilta on kirjaimellisesti vauhdikas ja reippaan ravitahdin lisäksi ravintolassa on ohjelmaa, arvontoja ja tietysti kuohuvaa. Sisäänpääsy on ennakkoon ilmoittautuneille naisille ilmainen.
Ilmoittautuminen iltaan ei sido osallistujaa ostamaan mitään, ravintolassa on A-oikeudet ja mahdollisuus nauttia lähiruokapainotteisista A la Carte-annoksista.

Arvokkaita pääpalkintoja osallistujien kesken

Hyvän ruuan, juoman ja pelailun merkeissä soljuvan illan lisäksi illan aikana arvotaan lahjakortteja ja huikeita pääpalkintoja. Illan arvokkain setti on Hannun Kellon lahjoittama 416 euron arvoinen Lumoava Päivätär-korusetti, johon kuuluu kaulakoru, käsikoru ja korvarenkaat. Toisena pääpalkintona on muuttumisleikki, johon sisältyy monipuolinen muuttumisleikki-paketti. Kaikki palkinnot arvotaan tapahtuman aikana ilmoittautuneiden kesken ja luovutetaan voittaneelle.


Ilmoittautuminen (klikkaa)

Ilmoittautuminen on ilmainen ja sisältää ilmaisen sisäänpääsyn, käsiohjelman, illan ohjelman ja alkumaljan. Oma kustanteisesti voi nauttia ravintolan tarjoiluista.


Aikataulu

klo 17 Ravintola Valtikka avautuu

klo 18 alkumaljojen kohotus & tutustumista raviurheiluun raviemäntien, huippuohjastajien sekä pelaajien avustamana

Illan aikana pöytäkunnittain ravipelikilpailu, jossa voittanut pöytäkunta saa omakseen osuuden Raviliiga-Eemelistä

​​​​​​​Illan aikana suoritetaan myös lahjakorttien, korusetin sekä muuttumisleikin arvonta

klo 20.50 Viimeinen ravilähtö