Lankalauantain Toto76 ja Pelimanni-ajo Kaustisella

Pääsiäislauantain 31.3. Toto76-kierros ajetaan Kaustisen Nikulassa klo 14.00. Kaustisen kevään perinteisen suurkilpailun Pelimanni-ajon herruus ratkaistaan myös lauantaina. Hulvatonta Pääsiäisfiilistä löytyy niin radalta kuin katsomostakin.
Risto Tupamäki ja Costello vahvoilla Pelimanni-ajossa

Pääsiäisen ykköstapaus on Kaustisen Toto76-ravit! Lankalauantaina on tarjolla maan parasta raviurheilua ja railakasta oheisohjelmaa. Ravipäivä alkaa ponilähdöllä kello 13:40, mutta jo tätä ennen riittää tapahtumia, joten Nikulaan kannattaa suunnata hyvissä ajoin.

Jännityskäyrä kipuaa iltapäivän edetessä kohti korkeuksia. Kevään perinteisessä suurkisassa Pelimanni-ajossa kohtaavat talven valtias, valtavista voimavaroistaan tunnettu Costello, kisan viimevuotinen voittaja Polara, yksi kuumimmista suomenhevosnimistä, viime kesän Suur-Hollola-ajon sankari Tähen Toivomus, kolmesta edellisestä Pelimanni-ajosta sijat neljä-kaksi-kolme kerännyt rautaruuna Diktaattori ja Pariisin kahteen otteeseen valloittanut Josveis.

Ravien päätöslähdössä mittelevät ykköskentän lämminveriset voimiaan 2600 metrin matkalla. Kansainvälisen tähtemme Workout Wonder alkuvuosi on ollut vaikea, mutta vauhtivarat ja vire ovat vastustajien kannalta pelottavalla tolalla. Kiri-ihme saa vastaansa nousua avoimelle huipulle tekevän Next Directionin, talven Kultadivisioonia dominoineen Regent Zetin, pitkän matkan suurkisoissa meritoituneen Tir du Caux'n ja paalulta pakoon pyrkivän Sue's Photon.

Loistavan raviurheilun lisäksi tarjolla on taatusti ainutlaatuista ja elämyksellistä oheisohjelmaa. Saamme elää nimittäin uudelleen Lake Placidin vuoden 1980 olympialaisten tunnelmia, kun Kurikan jätti Juha Mieto ottaa ladulla yhteen tutulta tuntuvan taisteluparinsa Nikulan Wassbergin kanssa.

Kun Lake Placidin veret seisauttava uusintaottelu on ohi, saa ”Mietaa” haasteen toisessa bravuurilajissaan, mämminsyönnissä. Mietoa vastaan asettuu Kaustinen Dream Team, johon kuuluvat Nikulan Elvis ja Suomen nuorin yrittäjä, 12-vuotias KoruMies Arvi.

Juhlapyhien kunniaksi ravien aikana järjestetään myös pääsiäistrullien pukukisa. Parhaat palkitaan yllätyspalkinnoin!

Iltapäivän tapahtumia voitte seurata rattoisasti ravintola Setolokan pitopatojen ääreltä. Varaa oma paikkasi numeroista: 020 7571 717 tai 0400-365 395!

Suomen ravihuiput kohtaavat Kaustisella – tule mukaan!