Vauhtiviikonloppu Kaustisella 6.-7.7. Toto76-kierros lauantaina ja suurkilpailuja molempina päivinä!

Kaustisen kesän kohokohdat! 6.-7.7. Festivaaliravit, suurkilpailuja perjantaina ja lauantaina, ohjastaja ottelu ja pelimiesten perinteinen kovatasoinen tototurnaus!

Edessä ovat kaikkien aikojen Kaustisen kaksipäiväiset! Luvassa on huimaa huippu-urheilua, uudenlainen ohjastajaottelu Ravimestari 2018, perinteinen peliturnaus The Clash of the Toto-Titans ja loistavaa tunnelmaa kesäisen Keski-Pohjanmaan vehreissä maisemissa.

Ohjelma starttaa perjantaina jo kello 17:25, kun käydään Ravimestari-kisan mielenkiintoinen aika-ajo. Kuka kuskeista omaa parhaan ajantajun ja osaa ajaa kierroksen lähimmäksi 25-vauhtia?

Perjantaina ohjelmassa on kaksi kivikovaa suurkisaa. Pikkupelimanni-ajon muhkeaa 16 000 euron ensipalkintoa ovat jahtaamassa ikäluokkahuiput varsasensaatio Landen Paukun johdolla. Biofarm Cupissa SE-tuloksen remonttiin pistäneen kotiradan ässän haastavat samassa kisassa kakkoseksi ja kolmanneksi sijoittuneet Vixeli ja Sirukasson.

Illan toisessa suurkisassa, 5-vuotiaiden lämminveristen Isla-ajossa, taistellaan 15 000 euron voittorahoista. Lähtö on tasoltaan ennätyksellinen. Tammojen voittoketjua pyrkivät jatkamaan kanuunakuntoinen Golda Paris sekä ikäluokan raharuhtinattaret BWT Burnin Alive ja Callela Eliza. Takamatkalta ampaisevat takaa-ajoon Suur-Hollola-ajon laukan sisuunnuttama Atupem ja Ruotsin V75-lähdöissä palkintopöytiä putsannut Mr Golden Quick.

Nämä lähdöt on nähtävä paikan päällä!

Perjantain raveihin on järjestetty ilmainen bussikuljetus, tsekkaa reitti ja aikataulu tästä!

Väliyönä raviväkeä viihdyttää ja tanssittaa Ravintola Pelimannissa Mika Lappalainen. Lauantaina ravien jälkeen Pelimannissa musisoivat Kaija Kärkinen ja Ile Kallio.

Lauantaina jatketaan korkeatasoisella raviurheilulla, kun Toto76-kisat käynnistyvät kello 14 - ponien Pikkuviulisti ajetaan jo 13:30.

Päivän sokeripala on loistavan osallistujatusinan lähtöauton taakse keräävä Festivaali-ajo. Uudet huiput Starzinner, Chief Orlando ja Celebrity Lane saavat vastaansa olympiasankari Iivo Niskasen kiritykin Victory Bonsain, kuntoutuvan viimevuotisen Finlandia-ajon voittajan D.D.'s Hitmanin ja vanhan kunnon Bret Bokon.

Myös päivän muut lähdöt vilisevat kirkkaita ravitähtiä, kun parastaan pistävät ruutiruuna Polara, vauhtimylly Pikkukahveli, tauolta huippulyönnissä palannut Valentin Laday, kotiradan tappioton Novan Voitto, voittovireinen Viktor Kärppä, tuore Suur-Hollola-nelonen Lumi-Masi, Suomessa tappioton Right Broline ja monet muut menestyjät.

Radan tapahtumia voitte seurata rattoisasti ravintola Setolokasta.Tiedustele omaa paikkaasi numeroista: 020 7571 717 tai 0400-365 395.

Tervetuloa mukaan kaksipäiväiseen ravijuhlaan!


Kaustisen Nikula