Viikonloppu vauhtiin Kaustisen lounaista pe 16.3.

Vauhdit viikonlopun viettoon antaa vuoden ravirata Kaustisen Nikula. Perjantaina klo 12.00 starttaa lounasravit, viisi lähtöä tunnissa on tahti. Raveihin on vapaa sisäänpääsy.
Kuva: Suomen Hippos

Ravit ajetaan korotetuin palkinnoin, sillä jokaisen lähdön voittaja kuittaa 800 euron ykkösen.

Ohjastajista paikalla on myös valtakunnan ohjastajaliigan toisena majaileva Santtu Raitala, jolla on ajokit Toto4 pelin päätöskohteissa.

Sokerina pohjalla ovat tasokkaat Päivän Duo -kohteet. Avauskohteessa iskevät yhteen Kaustiselta tältä kaudelta kaksi kakkossijaa ja yhden kolmosen napannut Rapid Leader, voittoputkessa purjehtiva Burning Flight sekä Eija Sorviston kova kaksikko Elzar Creek – Lovely Easy.

Toinen kohde on upeatasoinen. Väkevää paluuta tekevä Tribestream kohtaa siinä nälkäisen haastajalauman. Tammaa vastaan asettuvat vahva Caakao, yli puolissa uransa kisoissa kaksariin sijoittunut Diesel Degato, nousuvireinen Gunvald, Toto76-kakkonen Mountain Hooligan ja tallia vaihtanut SE-tamma Game Leaderin varsa Bunker Shot.

Maistuva kotiruokalounas on katettuna ravintola Setolokkaan. Voit varata paikkasi jo ennakkoon numeroista: 020 7571 717 tai 0400-365 395. Ilman varaustakin olette tervetulleet Setolokan patojen äärelle!

Nähdään Nikulassa!