Turun Kuninkuusraveissa jackpot lauantaina Toto76-pelissä ja sunnuntaina Toto65-pelissä

Vuoden suurin ravitapahtuma Kuninkuusravit juostaan viikonloppuna Turussa 29. - 31.7. Toto-kansaa hellitäänkin oikein urakalla, sillä jackpotit osuivat sekä lauantain Toto76-, että sunnuntain Toto65-kierrokselle!

Kuninkuusraviviikonloppu käynnistyy tänään perjantaina lounasravien merkeissä klo 12.00 ja jatkuu Suomenhevosten varsahuutokaupalla klo 15.30. Varsahuutokauppaa voi seurata TotoTV:n ilmaisen nettilähetyksen kautta.

Lauantaina Toto76-jackpot

Kuninkuusravilauantaina Toto76-pelissä on jackpotin myötä jaossa 108 997 euroa ylimääräistä täysosumille. Päävoitto voi kohota jopa 450 000 euroon.

Toto76-pelin neljännessä kohteessa juostaan Kultadivisioona-finaali. 10 000 euron ykköspalkinnosta kisaan lähtevät Suur-Hollola-ajon voittaneen Venicen johdolla mm. Surprise Lord, Jonesy sekä Onirique. Toto76:n viidennessä kohteessa Pronssidivisioona-finaalin 8 000 euron ykköspalkintoa havittelevat mm. Prin Holz, Sauvignon Blance sekä päivän teemaan sopiva The Jackpot.

Kuningatarkilpailun avausmatkana juostava 2100 metrin ryhmäajo on Toto76:sen kuudentena kohteena (lähtö 11). Hallitseva ravikuningatar Saaga S lähtee kisaan numerolla neljä. Lähtö starttaa noin klo 16.59. Kuninkuuskilpailun avausmatka nähdään Toto76:n päätöskohteena (lähtö 12). Hallitseva ravikuningas Jokivarren Kunkku lähtee radalta viisi ja tämän vuoden Elitkampen-voittaja Vitter puolestaan starttaa numerolla kuusi. Lähtö alkaa noin klo 17.33.

INFO: Turun Toto76-ravit alkavat klo 12.00. Toto76 pelataan lähtöihin 6-12 ja peliaika päättyy klo 14.45.
Kaksarin korkeampi palautusprosentti 85 % on voimassa keskiviikkoisin Toto65- ja lauantaisin Toto76-raveissa elokuun loppuun saakka.


Sunnuntaina Toto65-jackpot

Kuninkuusravisunnuntaina Toto65-pelissä on jackpotin myötä jaossa 67 505 euroa ylimääräistä täysosumille. Päävoitto voi kohota jopa 350 000 euroon.

Sunnuntain Toto65-pelin ensimmäisenä kohteena (lähtö 3) on kuningatarkilpailun ja toisena kohteena (lähtö 4) kuninkuuskilpailun mailin osamatkat. 3100 metrin päätösmatkat ajetaan lähdöissä 9 ja 10.

Toto65-pelin päättää lämminveristen päälähtönä nähtävä L. Fabritius Memorial. Mukana 20 000 euron ykköspalkinnosta kisaamassa ovat muun muassa Jontte Boy, Victory Bonsai sekä Vesa-Matti Loirin osaomistama Fabrice Duo.

INFO: Turun Toto65-ravit alkavat klo 12.00. Toto65 pelataan lähtöihin 3-8 ja peliaika päättyy klo 13.30.


Kuninkuusravien TV-lähetykset

Mikäli Turkuun ei pääse paikan päälle, voi kuningatar- sekä kuninkuuskilpailujen lähtöjä ja tuloksia jännittää myös kotisohvalta käsin TotoTV:n tai MTV:n välityksellä. TotoTV:n nettikanava näyttää perjantaina suomenhevosten varsahuutokaupan klo 15.30 sekä kaikki perjantain ravilähetykset maksutta.

Kuninkuusraveja voi seurata lauantaina ja sunnuntaina suorana TotoTV:n välityksellä. TotoTV:n katselijoista pitää huolen klassikkokokoonpano Toni Niemistö ja Jari Haanniemi. Luvassa on mm. tiukat Toto76- ja Toto65-jackpotanalyysit sekä pääkilpailujen ennakkospekuloinnit ja jälkipyykit molempina päivinä. Varikkokommentaattorin tehtävistä vastaa Jarkko Litmanen, joka kerää viime hetken informaation hevosten taustavoimilta ennen starttia. Luvassa on myös inserttejä, joissa kerrotaan hevosten valmistautumisesta ja viime hetken vireestä viikonlopun kovaan koitokseen. Ravien äänityöläisinä kuullaan ja nähdään myös raviyleisön suosikit haastattelija Lauri Hyvönen, selostaja Antti Pylkkänen sekä kuuluttaja Marinka Massa.

TotoTV:n suorat lähetykset lauantaina ja sunnuntaina 10.00 - 18.30. TotoTV:n nettilähetyksen seuraaminen edellyttää rekisteröitymistä, katsomisoikeus maksaa 1€/päivä.


Yli 3 tuntia Kuninkuusraveja MTV3-kanavalla

Kuninkuusravilauantain ja -sunnuntain lähetykset näkyvät viikonloppuna myös MTV3-kanavalla. Ensimmäisestä kilpailupäivästä pääsee nauttimaan lauantaina klo 16.30 alkaen MTV3-kanavalla, MTV Sport 2:lla sekä Katsomossa. Toisen kilpailupäivän kahden tunnin mittainen ravilähetys alkaa sunnuntaina klo 15.30 MTV3-kanavalla, MTV Sport 2:lla sekä Katsomossa.

MTV:n ravilähetykset juontaa Sara Perttunen ja asiantuntijana nähdään Kari Lähdekorpi.Selostuksista vastaa Marko Lähteenmäki ja haastatteluista Joanna Kuvaja.

www.toto.fi