Ravivihje: Toto5-ravit

Tiistaina 28.6.2016 klo 18 Cartivet-Meeting–karsinta & Nuorten Sarja 2016

Lähtö 4, Toto5-1: Tiistai-illan Toto5-peli lähtee käyntiin selväpiirteisen oloisella suomenhevoskohteella. Antti Ojanperän treenaama ja ohjastama 6 Evartti tavoittelee Kuopiosta neljättä perättäistä voittoa. 5-vuotias lahjakkuus saatetaan hyvin nähdä loppukesällä Derbyssäkin, tässä arkisessa tehtävässä luotamme
hevosen Toto5-rivimme varmaksi.

Lähtö 5, Toto5-2: 1 Midnight Hour ja 8 Anaheim Kemp eroaa taistelupariksi toisessa kohteessa. Hannu Torvisen ohjastama 1 Midnight Hour lähtee kovaa matkaan ja pitänee sisäradalta johtopaikan. 8 Anaheim Kemp on saanut
ulkoradan lähtöpaikan, mutta Mauri Jaara yrittänee reipasta avausta ja päästä kelpoasemiin. 1 0 Driller Man kärsii takarivistä, hurjassa vireessä kilpaileva ruuna olisi parhaillaan vapaalta radalta.

Lähtö 6, Toto5-3: 4 Doni Twice vaihtoi viimeksi Joensuussa sisäpareista 4. ulos 800 ennen maalia. Viimeisellä takasuoralla ruuna kohosi kolmannelle ja kiri maalisuoralla varmaan voittoon. Hannu Torvisen ajettava starttaa vielä torstaina Mikkelissä, joten viime vire kannattaa tarkastaa sieltä. 7 Frazier Boko oli viimeksi Bodenissa kovassa porukassa kolmas. 11 Wille Caramell lähti viimeksi Rovaniemellä viim. takasuoralla takaa kiriin ja ylsi voittoon, vaikka matkavauhti ei suosinut. 1 Globe Linda lähtee kovaa, mutta selkäjuoksu voisi olla tässä toiveissa. Hyvänä päivänään tamma pystyy terävään kiriin, mutta huonona se voi tulla viim. satasen lähes kävellen.

Lähtö 7, Toto5-4: Neljäs kohde on todella hienotasoinen Cartivet Meeting -karsinta. 1 0 Obrigado starttasi viimeksi Jokimaalla Biofarm Cupin finaalissa, missä sai nappijuoksun johtaneen BWT Burnin Aliven takana ja kamppaili kovalla tuloksella toiseksi. 4 Easy Ride aloittaa kautensa, lahjakas aloittelija on varmasti heti valmis menestymään.

Lähtö 8, Toto5-5: Päätöskohde on haasteellinen suomenhevosten volttilähtö. Paljon ratkeaa jo heti kiihdytyksessä, 5 Liisan Tulilintu on kuumakalle, joka voi lähteä kuin tykin suusta ja napata keulat, tai vastaavasti lähteä reippaalla laukalla matkaan. Vastassa on useita hyväkuntoisia hevosia, eikä harha-askeliin ole varaa.