Nordic King ravien oheisohjelma

Nordic King on tänä vuonna tasoltaan kovempi kuin koskaan aiemmin. Ravikansaa viihdyttää kotimaisen huippuartistit mm. Popeda, Juha Tapio, Katri Helena ja 69eyes. Huvipuisto on avoinna pe-la 11-21, su 11-19.

Raviliigavarsa Beast Mode esittäytyy yleisölle Nordic Kingissä.

RAVILIIGA SPORT-POWERPARKIN HEVONEN BEAST MODE ESITTÄYTYY NORDIC KINGISSÄ

Huippusukuinen ori (Muscles Yankee - Arctic Light, Viking Kronos) on mukana Nordic Kingissä ja tulevaisuuden lupaus esittäytyy juhannusravien yleisölle. Hevosen omistajakimppaan pääsee 100 euron hinnalla. Hevosta kohti kilparatoja luotsaa menestysvalmentaja Kati Lindsberg Lehtimäeltä.

Mikä ihmeen Raviliiga!
Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa. Jokaisella raviliigahevosella on oma ammattiravivalmentaja ja osaava tiimi tukenaan. Raviiliigojen vetäjät tiedottavat aktiivisesti hevosen kuulumisista omistajilleen. Raviliigaosuuden voi ostaa verkkokaupasta www.raviliiga.fi. Osuuden hinta on 100 euroa eikä päälle tule mitään muita kuluja. Tutustu ennen ostoa verkkokaupassa Raviliigan sääntöihin.

Lisätietoja,
r
aviliiga@hippos.fi


KEPPIHEVOSTEN HUUTOKAUPPA LAUANTAINA

Nordic King –kilpailuun osallistuvista hevosista on tehty näköiskeppihevoset. Huutokaupattavat kepparit ovat Välähdys, Costello, Månprinsen A.M, Elias Intomieli, Lome Brage, Jokivarren

Kunkku, Junifaks, Köppinen, Polara, Pikkukahveli, Art Kjarvald ja Rapin Aatos.

Tarjouksia voi jättää etukäteen myös Facebookissa.

Ennakkotarjousten jättäminen päättyy lauantaina 23.6. klo 14.00.

Huutokauppa järjestetään juhannuspäivänä lauantaina lähtöjen 6-7 ja 7-8 väleissä. Viime vuonna huutokauppa tuotti komeat 4295 euroa. Kalleimmaksi huudettiin Costello, joka kohosi peräti 520 euroon. Huutokaupan tuotto käytetään lasten ja nuorten mielenterveystyön tueksi.

Lisäksi huutokaupataan näköiskeppari raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevosesta Koskelan Akselista, jonka tuotto käytetään raviurheilun nuorisotyöhön.