OLHY-Perheravit Oulussa su 10.3. klo 16.00

Mercedes Match avaa kilpauransa Äimärautiolla. (kuva Anu Leppänen)

Sunnuntaina lähdetään Äimärautiolle koko perheen voimin! OLHY-perheraveissa riittää puuhaa kaikille vauvoista vanhempiin.

Ravitapahtuma alkaa kello 15:30 starttaavalla ponilähdöllä. Suuremmat hevosvoimat astelevat areenalle kello 16.

Paikalle kannattaa kuitenkin saapua jo ennen ponilähtöä, sillä päivälle iskee alkutahdit vauhdikas hiihtoratsastusnäytös.

Yleisöalueella on tarjolla poniratsastusta, kasvomaalausta, keppareiden tuunauspiste ja mehu- sekä keksitarjoilua. Ja Äimärautiolla on sunnuntaina paitsi poneja ja hevosia myös poroja!

Sunnuntaina päättyy Raviliiga Oulun Kärppien osakkaiden odotus, sillä kimpan ylpeys ja ilo Mercedes Match avaa uransa ravien toisessa lähdössä! Muistathan, että Raviliigan jäsenkortilla on Oulun raveihin ilmainen sisäänpääsy.

Varma kevään merkki on se, että Lantmännen Agro Stayer Cup käynnistyy. Ensimmäisessä alkuerässä kohtaavat kautensa upealla juoksulla avannut Credit Line, Kuopiossa pussiin juuttunut Sannu Mustang ja viimevuotinen Harper Hanover-lähdön osallistuja Hollywood Hills.

Ravien muita suurella mielenkiinnolla seurattuja menestyshevosia ovat viimekertaisella Oulun-visiitillään johtavan kupeelta vakuuttavasti ykköseksi jyrännyt Cool on Photos, Toto75-tasolla vauhtivarojaan väläyttänyt Backward's Boy, viime kautensa komeisiin voittoihin päättänyt Vinksahti ja jatkuvasti kärjen tuntumaan nakutteleva Quiet Leader.

Ravintola Äimän Hovi palvelee yleisöä ja tarjoilee maittavan sunnuntaipäivällisen. Perhepäivän tarjouksena ravintolapaketti (runsaan buffet-pöydän antimet, ravintolapaikka ja käsiohjelma) aikuisille 20 euroa ja lapsille 10 euroa! Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti


*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy