OP Oulun perheilta Äimärautiolla maanantaina 10.6.

Äimäraution kesäkausi käynnistyy viihtyisällä OP Oulun perheillalla maanantaina! Kilvanajot alkavat kello 18 – ponilähdöt lasketaan jo 17:35 ja 17:40.

Nähtävää ja tehtävää piisaa niin vanhemmille kuin pienokaisille. Lapsia viihdyttävät ja makeaa tarjoavat suosikkihahmot Hanna Hippo ja Niilo Polle. Ohjelmassa on maksutonta poniratsastusta ja -ajelua sekä kasvomaalausta. Illan mittaan käydään myös vauhdikkaat kepparikisat – ota mukaan joko oma kepparisi tai lainaa radalta!

Lisäksi riemua takaavat pomppulinna sekä Oulun Osuuspankin teltalta löytyvä onnenpyörä. Jaossa on myös ilmapalloja, mehua ja keksejä.

Raveihin on Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajatunnuksella varustetulla OP-Visa -kortilla vapaa sisäänpääsy!

Illan yhteistyökumppaneihin kuuluvat PowerPark ja Nordic King. Raviyleisön kesken arvotaan kaksi huvipuistoranneketta Suomen suurimpaan vapaa-ajan keskukseen PowerParkiin!

Radalla pistävät parastaan uljaat ravurit. Suomenhevosten kovimmassa voltissa kohtaavat tuore Toto75-sankari Menoks, lähes puolet uransa kisoistaan voittanut Vaellus sekä Lapin eliittiin kuuluvat Jepulis ja Tarun Tykki.

Lämminveristen ykkössarjan suosikki on vahvaa virettä esittänyt ja maan kärkikuskin Mika Forssin maanantaina rattailleen saava Global Solidarity.

Kakkossarja käydään mielenkiintoisella 2600 metrin matkalla. Lähtö on illan tasokkaimpia, kun voimiaan mittelevät hurjilla vauhtivaroilla varustettu Little Boss, urallaan voittoja tiuhaan takonut Faith in Life ja kotiradan tarmonpesä Decamerone.

Ravintola Äimän Hovissa on tarjolla maukasta maanantai-illallista buffet-pöydästä sekä paraatipaikat illan jännittävien lähtöjen seuraamiseen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Täyttä ravia Äimärautiolle OP-perheiltaan!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:
*Säästöpankki Optian pankkikortti
*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajatunnuksella varustetulla OP-Visa -kortilla sekä Kärppäkannattajat - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.