Oulu palaa kesätauolta maanantaina 22.7. klo 18

Äimärautio palaa maanantaina kesälaitumilta – ja edessä onkin erityinen ravi-ilta. Äimärautiolla kisataan nimittäin aiempaa pidemmällä maalisuoralla. Vanhaan loppusuoraan nähden mittaa on tullut lisää yli 40 metriä, joten kirikamppailut ovat nyt entistäkin tapahtumarikkaampia ja jännittävämpiä!

Lisäksi maanantaina vihitään virallisesti käyttöön uusi tuomari- ja toimistotorni. Tule ihastelemaan Äimäraution päivitettyä ilmettä – takuulla yllätyt!

Maanantaina käydään ohjelmalliset Pohjoista Voimaa -ravit kello 18 alkaen – ponit pinkaisevat radalle jo 17:30. Oulun Energia tarjoaa vapaan sisäänpääsyn Pohjoista Voimaa-etukortilla. Yhdellä etukortilla pääsee ilmaiseksi sisään koko perhe!

Luvassa on mukavaa ja ilmaista puuhaa lapsille. Tarjolla on poninhoitopiste, talutusratsastusta ja poniajelua, kasvomaalausta, kepparitaitorata sekä mehua ja keksejä. Kepparitaitoradalle ovat tervetulleita kaikki – ratsunkin saa tarpeen vaatiessa radalta lainaan. Jokaiselle kepparitaitoradalla taiteilleelle on luvassa palkinto.

Ravintola Äimän Hovissa on tarjolla maukasta maanantai-illallista buffet-pöydästä sekä oivat paikat illan vauhdikkaiden lähtöjen seuraamiseen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Rajussa kolarissa juhannuksena ollut kotiradan kunkku Mauri Jaara tekee maanantaina paluun tositoimiin. Jaaralla on paluuiltanaan käsissään viisi hyvää voittosaumaa. Yksi näistä on lämminveristen ykkössarjan Don Juan Sisu. Sille antaa tulitukea voitokas tallikaveri Willy Wingston. Vastaansa Jaaran tallipari saa Marko Hakkaraisen huippuvireisen Global Solidarityn ja paussilta positiivisissa merkeissä palanneen Only Eyes Brolinen.

Maanantaina ratkeaa kylmäveristen Nordic Cupin voitto. Kokonaiskisan 4 000 euron ensipalkinnosta ja 1 500 euron lähtöpalkinnosta kahinoi toisilleen tuttu taistelupari Marti – Pofori. Marti johtaa kokonaiskisaa pistein 82. Vahvaa nousua tekevä Pofori on kymmenen pisteen päässä kakkosena.

Suomenhevosten kovimmassa voltissa hakee paluuta kultakantaan Poforin tallikaveri, voittokone Koveri. Pasi Impolan suojatille panevat kampoihin kohti tammahuippua nouseva Julianne Dahlia ja kova kittiläläinen Jepulis.

Iltaan tuo kansainvälistä väriä ruotsalainen treenari Nils Westerberg, joka saapuu Äimärautiolle kolmen kovavireisen suojattinsa kanssa.

Täyttä ravia uudistuneelle Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortilla ilmainen sisäänpääsy koko perheelle.

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, voimassa olevan Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetulla OP-Visa -kortin.

Kärppäkannattajien ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.