Oulun Äimärautiolla talvinen vauhtiviikonloppu! 8.-9.2.2019

Äimärautiolla Winter Wonderland!
Oulun talvikauden kohokohta on käsillä perjantaina ja lauantaina. Ensin ajetaan vauhdikkaat viiden lähdön lounasravit, jotka alkavat perjantaina puoliltapäivin. Lounasraveihin on ilmainen sisäänpääsy, ja raveissa paikan päällä olijoiden kesken arvotaan elämyspaketti lauantain suurkisoihin!

Lauantaina lasketaan sitten vauhtivarat valloilleen ja nautitaan talven parhaasta raviurheilusta kello 14 alkaen!

Päivän teema on Winter Wonderland. Suomen luonto tarjoaa sydäntalvella ainutlaatuisia elämyksiä. Meren rannalla sijaitsevalle Äimärautiolle on rakennettu ravivieraita varten pulkkamäki. Mäenlaskun lomassa voi nauttia lämpimästä juomasta ja ulkotulien loimusta. Sympaattiset ja liikennevarmat ponit antavat perheen pienimmille rattoisaa kyytiä.

Talvisia kisoja kelpaa katsella myös uusitun, upean totohallin lämmöstä. Ravintola Äimän Hovi on täynnä, mutta peruutuspaikkoja voitte tiedustella numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Paikalla raveissa on myös kovaa vauhtia varttuva ja voimistuva Raviliiga Oulun Kärppien ylpeys Mercedes Match!

Kaviouralla kiitävät kotimaisen raviurheilun tähdet. Validivisioonassa iskevät yhteen hurja ruunaruhtinas Polara, kohti kesän kuninkuuskisaa tähyävä Tähen Toivomus ja talven kisoissa huippuvirettä esittänyt Josveis.

Kultadivisioonassa alkuasetelma on Team Ojanperä vs. Petteri Joki. Ensin mainitun värejä puolustavat Seinäjoella näyttävän paluun parrasvaloihin tehnyt luodinnopea Regent Zet ja voimanpesä Tir du Caux, jälkimmäisen puolestaan kirivoimaiset Callela Leonard ja Pharaon Face.

Pronssidivisioonassa pitää Äimäraution kestomenestyjä Willy Wingston yllä pohjoisen mainetta. Haasteen heittää Suomessa debytoivan Gute Bandin johtama haastajajoukkio.

Nousija- vs. Haastajadivisioona on yksi hienon ravipäivän tähtihetkistä. Yhteen iskevät Jouko Kankaan voittokoneet Jepulis ja Pikku-Ryti, elämänsä iskussa kisaava R.R. Valssitar, huippukyvykäs Rupeltaja sekä Ellin Sisun kaataja Virin Veijari.

Ravien jälkeen ei ole Äimärautiolta kiire mihinkään, sillä After Race Party jatkuu aina kello 21 saakka. Tarjolla on juomia joka makuun sekä pientä purtavaa. Ravintolaan pääsee ravien jälkeen sisään ilman pääsymaksua ja pöytäpaikkaa. After Race Partyjen päätyttyä lähtee radalta ilmainen bussikuljetus Oulun ytimeen, Bar Ihkuun!

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Oulun Äimärautio

Liput: 10 euroa / 5 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat-, SHKL- ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy