Oulun ravit palaa Äimärautiolle ma 9.4.

Maanantaina paluun ravikartalle tekee Oulun Äimärautio!
Katsomon toimisto- ja tuomaristotilojen tulipalon vuoksi kahdet Oulun ravit ajettiin evakossa Ylivieskassa.
Nyt on odotettu paluu Äimärautiolle edessä, tämän kunniaksi järjestäjät tarjoavat 500 ensimmäiselle katsojalle doitsikahvit!
Vincennesin valloittaja Josveis  (kuva Suomen Hippos)

Maanantaina on edessä päivä, jota on odotettu helmikuusta lähtien. Tulipalosta toipuva Äimärautio tulee silloin takaisin ravikartalle!

Katsomon savuvaurioita ja vesivahinkoja kärsinyt osa on eristetty väliseinällä. Totohallin maantien puoleinen pääty palvelee raviyleisöä. Istumapaikkoja on tarjolla parisataa ja totopisteitä 12.

Päätygrilli tarjoaa helposti haarukoitavaa murkinaa ja sormin syötäviä herkkupaloja. Pubi ja kahvio palvelevat asiakkaita normaaliin tapaan, ja lisäksi ulkoalueen terassit avataan, mikäli sää sen sallii. Ja tunnelmaa tulee taatusti piisaamaan! Eikä siinä vielä kaikki: Äimärautio tarjoaa 500 ensimmäiselle katsojalle donitsikahvit!

Palaneet toimitilat korvataan kolmikerroksisin tilapäisrakennelmin. Ylimmässä kerroksessa ovat tuomaritilat ja selostuskoppi. Keskimmäiseen kerrokseen tulee maalikamera ja muuta tekniikka. Alhaalta löytyvät toimistotilat.

Äimäraution toimitusjohtaja Sirkka Huopana toivottaa katsojat ja ravurit taustavoimineen tervetulleiksi Ouluun.

-Kutsun yleisön mukaan rennolla asenteella. Kilpailijoiden fasiliteetit ovat ennallaan eli huippuluokkaa. On suoranainen ihme, että kilpailutoimintaa päästään jatkamaan jo nyt. Kiitos kaikille apua antaneille. Vastoinkäymiset tuntuvat hitsanneen hevosväen rivejä entistä tiiviimmiksi. Tulevaan katsotaan luottavaisena.

Äimäraution paluun kunniaksi käydään tasokkaat Tuplatonniravit. Ilta alkaa kahden ponilähdön voimin. Ne ajetaan kello 17:20 ja 17:30. Totolähtöihin edetään kello 18.

Alkupään lähdöissä nähdään kirkkaita tulevaisuuden toivoja, kun Äimärautiolla esiintyvät kautensa komealla voitolla avannut Malecon ja Katja Melkon kehuma 3-vuotias MAS Capacity.

Toto4-kohteet ovat suorastaan Toto76-luokkaa. Avauksessa iskevät yhteen Easy Vacation, Minto's Don Juan ja Rio Crowe. Toisessa kohteessa jatkuu Lantmännen Agro Stayer Cup, ja ensimmäisen osakisan ykkönen Hollywood Hills saa vastaansa uudet haastajat.

Kolmas kohde on varsinainen helmi, kun voittoputkea rakenteleva Smooth Criminal koettaa karkuun takamatkan hurjilta. Jahtiin lähtevät tallia vaihtanut olympiavoittaja Iivo Niskasen osaomistama menestysori Victory Bonsai ja Ranskasta kotiutunut Maffioso Face.

Päätösosalähdössä nähdään suomenhevosten huippunimiä Sotkamon sähikäisen Pikkukahvelin, kaksinkertaisen Vincennesin valloittajan Josveisin, paluuta tekevän Tuikun Pojun ja kokeneen konkarin Elias Intomielen johdolla.

Siis täyttä ravia Äimäraution paluuta todistamaan!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:


*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy