Oulussa maanantaina 23.4. Biofarm cup-karsinnat.

Oulun Äimärautio urakoi jo kolmannet peräkkäiset maanantairavit 23.4. klo 18.00. Illan ohjelmassa mm. molempien rotujen Biofarm Cup-karsinnat sekä Lantmännen Agro Stayer Cup neljäs alkuerä.

Ilta alkaa kello 17:30 starttaavalla ponilähdöllä. Totolähtöihin edetään kello 18.

Biofarm Cupin karsinnat ajetaan alkulähdöissä. Suomenhevosten puolella tähtenä loistaa uransa 3-vuotiaana sensaatiomaisesti avannut Landen Paukku. Jani Suonperän suojatti viiletti heti ensimmäisessä startissaan tähtivauhtia. Toisessa kisassaan Landen Paukku voitti Junnustartti-finaalin. Suurlupauksen kauden avausstarttia seurataan suurella mielenkiinnolla!

Lämminveristen Biofarm Cup-karsinnan ennakkosuosikki on kautensa komealla kirivoitolla avannut Eliot Ness.

Lantmännen Agro Stayer Cupin kolme ensimmäistä alkuerää ovat olleet Hollywood Hillsin täydellistä dominointia. Pystyykö vuoden tauolta lupaavissa merkeissä radoille palannut Freddie de Veluwe katkaisemaan Sievin sisupussin voittomarssin?

Tasokkaiden Toto4-kohteiden taistelupareja ovat Ruotsin kivikovissa lähdöissä mainiosti menestynyt Boys Going In ja paluuta tekevä voittokone Bakels Birdland, takaisin voittokantaan mielivät Sahara Headlong ja Blady Bols Blue, viime maanantaina ykkössijan kalkkiviivoilla laukannut Pikku-Arvo ja voittoputkea rakenteleva Mylverin Yrjö sekä johtavan kupeelta viimeksi voittoon väkevästi vääntänyt E.V. Jory ja Äimäraution toissavuotinen lämminveriliigan ykkönen Captivate.

Maanantaina päättyy alkukauden kestänyt Äimäraution valmentajaliigan ensimmäinen osakisa. Kotiradan Mauri Jaara on muilta karussa, ja hän vie nimiinsä osakisan voittopalkinnot Timer GPS-laitteen ja 300 euron arvoisen lahjakortin Finn-Tackille. Kakkossijassa ja 200 euron lahjakortissa on kiinni Antti Ojanperä. Maanantain ravien jälkeen pisteet nollataan. Uusi osakisa starttaa 11. toukokuuta.

Äimäraution paluu ravikartalle on sujunut kahtena edellismaanantaina mainiosti, ja tilapäisjärjestelyt ovat osoittautuneet toimiviksi.

Katsomon savuvaurioita ja vesivahinkoja kärsinyt osa on eristetty väliseinällä. Totohallin maantien puoleinen pääty palvelee raviyleisöä. Istumapaikkoja on tarjolla parisataa ja totopisteitä 12.

Päätygrilli tarjoaa helposti haarukoitavaa murkinaa ja sormin syötäviä herkkupaloja. Pubi ja kahvio palvelevat asiakkaita normaaliin tapaan, ja lisäksi ulkoalueen terassit avataan, mikäli sää sen sallii.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy