Oulussa torstaina 2.5. klo 18.00 ratsastajaravit

Äimäraution toukokuu on täynnä loistavia tapahtumia! Kevät laitetaan liikkeelle torstai-illan viihtyisillä Ratsastaja-raveilla. Varsinaiset lähdöt alkavat kello 18, mutta paikan päälle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Kello 17 ajettavassa koelähdössä nähdään mielenkiintoisia nimiä Jokivarren Kunkun ensimmäisen radoille tulevan varsan Jokivarren Kingin johdolla

Kuva: Suomen Hippos

Ponilähtö päästellään kello 17:30, ja viittä vaille kuusi käydään taatusti näkemisen arvoinen montén näytöslähtö. Mukana ovat ratsastuspuolen virtuoosit sekä huippuraviohjastajat Mauri Jaara ja Ville Pohjola!

Raveihin on SRL:n jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy. Lisäksi SRL:n jäsenkortilla saa ravintolasta herkullisen buffet-ruokailun etuhintaan 15 euroa (norm. 25 euroa). Ravintola Äimän Hovissa on torstaina tarjolla metsästäjän pihviä, grillattua broilerinrintaa ja kukkakaaligratiinia tykötarpeineen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Äimärautiolla viihtyy koko perhe; lapsille on ohjelmassa poniajelua ja kepparitouhuja. Lisäksi tarjolla on mehua ja keksejä.

Halukkaat pääsevät kurkistamaan myös kulissien taakse opastetulla ja ilmaisella tallikierroksella.

Kaviouran puolella illan anti on monipuolinen. SHKL Cup-karsinnassa kohtaavat varsoillaan hurjaa menestystä niittäneen Heikki Korhosen lahjakas kaksikko Pegasus Evo - Samurai Comery ja kotiradan uransa voitokkaasti avannut Gogobet Sisu.

Suomen Cupin karsinnassa iskevät yhteen kuumimpiin nouseviin suomenhevosnimiin kuuluva Vaellus, Lapin menestysmenijät Tarun Tykki, Jepulis ja Tuulenpoju sekä huipputamma Vilma Lyydia.

Agro Stayer Cupin neljännessä ja viimeisessä alkuerässä kantaa suosikin paineet kanuunakuntoon kohonnut ja jo kolme kertaa peräkkäin voittanut Lucky Cloud.

Tasokkaan illan muita tähtiä ovat tappioton suurlupaus MAS Champ, vuoden takainen Kultaloimi-ykkönen Maffioso Face ja montéssa debytoiva Rio Crowe.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti
*Säästöpankki Optian pankkikortti
*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -, SRL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy