Printtiravit & Magic Monday ma 5.11. klo 18.00

Raikas raviuutuus Magic Monday palaa Äimärautiolle!

Oulun rataparina ajaa keväiseen tapaan Tampereen Teivo. Oulun osalta Magic Mondayn kilpailutapahtumat alkavat lähdön yksi startilla kello 18:13. Paikan päälle kannattaa kuitenkin saapua hyvissä ajoin, sillä TotoTV:n Magic Monday -studio starttaa jo kello 18.

Kolme ensimmäistä lähtöä ajetaan reippaalla tahdilla, minkä jälkeen seuraa pienoinen paussi. Tämän jälkeen starttaavat Toto65-kohteet, joita ajetaan vuorotellen Oulussa ja Teivossa. Rytmi on kiivas, sillä kaikki kuusi kohdetta lasketaan läpi reilussa tunnissa. Teivon lähtöjä ja Toto65-pelin etenemistä voitte seurata mukavasti totohallin ja pubin näytöiltä.

Pubiin katetussa runsaassa buffet-pöydässä on tarjolla herkullista illallista.

Printtiravien ja Oulun talvikauden ensimmäisen Magic Mondayn yhteistyökumppaneina toimivat Kaleva, Forum24, Imago Printti Oy, Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus. Yhteistyökumppanit ovat tuoneet lukunurkkaukseen tuotteitaan yleisön selattavaksi ja mukaan otettavaksi. Lisäksi tarjolla on tarjouksia ja yleisökisoja.

Illan ykköstapaus on huipputasokas Äimän Cup-karsinta. Yhteen iskevät viimeksi vastustajiltaan jalat alta juossut Willy Wingston, Äimäraution lämminveriliigaa johtava Kainuun kanuuna Ambrogio, voimanpesä Hollywood Hills ja voitokas italialainen Ukebell Jet.

Toto65-päätöksessä kohtaavat kultasuonen löytänyt Cool On Photos, kova keskipohjanmaalainen Keep Calm ja pohjoisessa debytoiva Coys Rain.

Suomenhevosten kovimassa koitoksessa kahinoivat Äimäraution suomenhevosliigan hallitseva mestari Punta-Pate ja hurjaan iskuun virinnyt Corinna.

Tervetuloa Magic Mondayn pyörteisiin!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti


*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy