Sunnuntaina 10.6. klo 18 ravataan Äimärautiolla

Oulun Äimärautiolla jatkuu kesäkuun kiivas kilpailutahti, kun sunnuntai illan Toto5-rivi ratkaistaan Oulussa.

Kotiradan Mauri Jaara urakoi sunnuntaina kahdeksassa lähdössä. (Kuva: Hippos)

Äimäraution ruuhkaviikko jatkuu sunnuntain Toto5-raveilla. Kilpaa aletaan ajaa kello 18 – ponilähtö päästellään jo puolta tuntia aiemmin.

Illan alkupuolella nähdään lupaavia lämminverisiä, Helmen Vilin vauhdittama montén SM-karsinta ja amatööriohjastajien SM-liigan osalähtö.

Lahjakkaalla Kivarin Raindancella riittää savottaa Toto5-avauksessa, kun voitokas varsa on saanut lähtöradan 12.

Toisessa kohteessa hakee loistavan kilpatamman Tähtittaren kyvykäs varsa Kojamo paluuta kultakantaan. Kolmannessa kohteessa mielii puolestaan takaisin voittojen tielle kovavireinen Uberta Jet. Haastajien lauma on tasokas Take Me With Youn, Blue For Youn ja Suomessa debytoivan Classic Emotionin johdolla.

Neljäs osalähtö on illan helmiä, kun Solvallan tuulia haistellut voimanpesä Hollywood Hills kohtaa Äimäraution kahdesti peräkkäin valloittaneen Kennet Sisun ja huippukuntoon kohonneen Ambrogion.

Toto5 päättyy tasokkaasti, kun viivalla ovat voittokone Strait Iron, tuulennopea Driller Man ja vauhtikestävä Lago Negro.

Ravinuoret järjestävät perheen pienimmille mukavaa poni- ja keppariaiheista touhua – kannattaa siis saapua viettämään sunnuntai-iltaa koko perheen voimin!

Katsomossa ja VIP-teltassa on tarjolla monenmoista purtavaa ja palanpainiketta. Omaa paikkaanne VIP-telttaan voitte tiedustella etukäteen numerosta 08-5357 300 tai raveissa paikan päällä.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti


*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy