Torstaina 15.3. Oulun ravit Ylivieskassa!

Oulun ravien evakkoretki jatkuu torstaina 15.3. kun kilpaillaan jälleen ystävyysradalla Ylivieskan Keskisessä. Ravit alkavat klo 18.00. Ravi-iltaa vietetään myös Oulun etäkatsomossa tallikahvio Äimän Vedossa. Tarjolla on grilliherkkuja kahvia pullaa yms. Äimän Vedossa myös pelimahdollisuus sekä samanhenkistä porukkaa, tallikahvion ovet aukeavat klo 17.30
Stayer Cupin avauskilpailu on ohjelmassa torstaina.

Äimärautiolta suuntaa yksi bussi kohti Ylivieskaa. Mukaan mahtuvat toimihenkilöiden seuraksi myös halukkaat lähtijät yleisön puolelta. Matka on ilmainen. Bussikyyti starttaa Äimärautiolta kello 14.

Ravi-ilta alkaa Keskisessä kello 17:30 starttaavalla OP Oulun ponilähdöllä. Toto-lähtöjen pyörteisiin edetään kello 18.

Ennen Toto4-kohteita kaasutellaan lämminveristen avoin ryhmä, jossa tähtenä loistaa huippuvireinen Elliot Boko.

Toto4-kohteet ovat kauttaaltaan tasokkaat ja mielenkiintoiset. Avauskohteessa debytoi pohjoisessa menestysruuna Saxoi. Sen vireen pistävät puntariin SE-tamma Heidi Ale, viimeksi pussiin juuttunut Umberto Croft ja luodinnopea Quiet Leader.

Toisesta osalähdöstä alkaa Lantmännen Agro Stayer Cup. Viivalla ovat Suomessa tappioton Kurir Brodde, viimeksi muilta karannut Filius Felix ja muut väkevät vääntäjät.

Kolmas kohde on suomenhevosten ykkössarja. Huipputamma Vilma Lyydia on suosikki, mutta haastajalauma on iskukykyinen Toto76-menestyjä Joriinin ja viimevuotisen kuninkuuskisan vitosen Metkutuksen tahdittamana.

Päätöskohteessa iskevät yhteen voittokannassa kiinni olevat Blady Bols Blue ja E.V. Jory, kovavireiset Easy Vacation ja J.A. Ninja sekä Kainuun kimppahevonen Amos Shadow.

Ravintola Äimän Hovin henkilökunta tulee kokkailemaan ravintola Heinäseipään pöydät koreiksi. Tarjolla on karjalanpaistia tykötarpeineen. Pöytävarauksen voitte tehdä jo ennakkoon numerosta: 044-242 6643.

Alakerran kahviossa höyryää maukas kanakeitto. Myös pizzauuni käy kuumana ja kaikki kahvilapalvelut pyörivät täydellä teholla!

… siis täyttä ravia Oulun raveihin Ylivieskaan!