Kiss My Turku Porissa Fast Cup -karsinnan suosikkeja perjantaina

​Kasvattajakruunussa syksyllä toiseksi sijoittunut Saxoi palaa tauolta Toto4-pelin avauskohteessa.
Harri Koivusen valmentama Kiss My Turku hakee Porista paikkaa Turussa ravattavaan Fast Cup -finaaliin.

Porin ravikautta jatketaan perjantaina 1.7. klo 18:00 alkavilla Toto4-raveilla. Ohjelmassa on kymmenen totolähtöä.

Ravien neljännessä lähdössä eli Toto4-pelin avauskohteessa nähdään mielenkiintoinen nelivuotias, kun Hannu Korpi tuo Saxoin takaisin radoille. Ruuna ei ole juossut kilpaa sitten helmikuun ja sen kuntoa seurataan mielenkiinnolla. Viime vuonna kasvattajakruunussa vain Elian Webille hävinnyt ruuna lähtee Porissa matkaan radalta 9. Etukäteen pahin haastaja tulee myös pikkutauolta, kun Kim Åkerlund tuo White Excelin takaisin radalle.

Harri Koivusen valmennustallin hevoset ovat vahvasti avainasemassa Porin illassa ja niin on myös Toto4-pelin toisessa kohteessa. Olli Koivusen rattailleen saava Elena For Ever on saanut loistoradan nro 2 ja mahdollisuudet voittoon ovat erittäin hyvät. Haastajista mielenkiintoisimpiin kuuluu Teemu Toroskan valmennustallin uusi tulokas Staro Hangover. Kuusivuotias ruotsalaistamma starttaa vielä Kokemäen juhannusraveissa ennen Porin starttia ja se kertonee paljon tamman vireestä. Ennätys tammalla on kova 12,3aly.

Ravien kuudes lähtö aloittaa Päivän Duon. Kyseessä on jännittävä 3100 metrin perusmatkalta kilpailtava tasoitusajo kylmäverisille. 2000 euron ykköspalkintoa jahtaamaan lähtee tasaisen oloinen ryhmä vahvoja menijöitä ja suosikin valitseminen on hankalaa. Myös harvemmin kilpailtava kolmen kierroksen matka saattaa aiheuttaa yllätyksiä.

Toto4-peli päätetään jälleen kerran erittäin hienoon Fast Cup -karsintaan. Tällä kertaa haetaan paikkoja Turun Kuninkuusraveissa kilpaltavaan finaaliin. Enintään 10 000 euroa tienanneille lämminverisille rajatun lähdön suosikeihin lukeutuu Team Super Weekend 2016 -kimpan omistama Kiss My Turku. Harri Koivusen valmentama ja tällä kertaa Olli Koivusen ohjastama tamma pääsee matkaan radalta 4. Harri Koivusella on lähtöön myös toinen tykki, sillä Harri itse ajaa lähdössä Lady Javieraa. Finaalipaikkaa tiukasti kärkkyvät myös ainakin Starlight Diva, Finn McCool sekä Carribean Cruise.

Tervetuloa Porin iltaan jännittävien ravien pariin!