Kotiradan Roche' Fans palaa parrasvaloihin...

Porissa ravataan perjantaina 2.9. Toto4-ravit klo 18 alkaen!
Lähes tasan vuosi sitten eli 28.8.2015 Arna Ruohomäki on viimeksi päässyt tuulettamaan voittoa Roche' Fansin rattailla.
Lähes tasan vuosi sitten eli 28.8.2015 Arna Ruohomäki on viimeksi päässyt tuulettamaan voittoa Roche' Fansin rattailla.

Kymmenen hienoa ja jännittävää ravilähtöä sisältävät Toto4-ravit kilpaillaan Porissa seuraavaksi perjantaina 2.9. klo 18 alkaen. Illan suurimmat setelit jaetaan 4-5 -vuotiaiden suomenhevosten Nuorten sarjassa, joka ravataan illan viimeisenä lähtönä 3000 euron ykköspalkinnolla.

Porin Toto4-peli vaikuttaa tällä kertaa erityisen mielenkiintoiselta. Lähtö 4 on tuttuun tyylin pelin avauskohteena ja se on hyvin tasainen nousevien lämminveristen koitos. Lähdössä on vaikea sulkea kenenkään voitonmahdollisuuksia kokonaan pois ja suosikeiden valintakin menee makuasiaksi. Enintään 5000 euroa tienanneista poimittakoon esiin 2 Unyielding Stride, 4 Sahara Foxylady, 8 Le Blixten sekä 12 King Of Memory.

Toisessa Toto4-kohteessa lähdössä 5 katseet ja yleisön mielenkiinto kohdistuu varmasti kotiradan viime vuoden komeettaan eli Ruohomäen perheen 6 Roche' Fansiin. Italiassa syntynyt nyt 6-vuotiaaksi varttunut tamma voitti viime vuonna viisi kertaa seitsemästä startistaan. Tamma osoitti silloin, että sen kyvyt riittävät hoitelemaan paljon tämän kertaista kovempiakin tehtäviä. Lähes vuoden mittaiselta kilpailutauoltaan tamma palaa kuitenkin päivän kunnon puolesta arvoituksena.

Ravien kuudenteen lähtöön on vaikea valita suosikkia. Joni-Petterin Irrin 3 Enchanting Star on saanut kuumimmista pelihevosista parhaan lähtöpaikan. Harri Koivusen valmentama ja ohjastama 5 Elena For Ever on sitä vastoin osoittanut aivan jättimäistä kuntoa, varsinkin Kuninkuusravilauantaina voittaessaan Turussa Toto76-lähdön. Vaikea on myös laskuista unohtaa alkuvuoden voittokonetta 9 Celebration Songia, joka ei tosin viime aikoina ole suorittanut ihan terävimmällä tasollaan.

Toto4-pelin päätöskohde ja samalla illan ensimmäinen Troikka-kohde vaikuttaa niin ikään erittäin tasaiselta. 1600 metrin pikamatkalle pyrähtävät enintään 38 000 euroa tienanneet lämminveriset. Paremmalta lähtöpaikalta 8 Sahara Rouge saattaisi olla lähtöön ykkösuosikki, mutta eturivin uloimmalta paikalta tie voittoon tietänee lisämetrejä ulkoratoja pitkin. 3 Exdell on kilpaillut hyvällä tasolla ja lähtöpaikka on tammalla puolestaan mainio. Kun Hämeen suunnalta lähtöön saapuu vieläpä E-P Mäkisen 6 Jamieson, Joni-Petteri Irrin 7 Stone Capes Nougat sekä Heikki Lehtiniemen 9 Ellhill's Lofty, ei lähdön voittajan nimestä ole etukäteen varmuutta!

Myös Toto4-pelin ulkopuolella on tarjolla mielenkiintoisia ravilähtöjä. Illan kovin lämminverisarja ajetaan kahdeksantena lähtönä ja siinä E-P Mäkisen 2 Global Option sai rata-arvonnassa mainion lähtöpaikan mailin pikamatkalle. Valjakolta täytyy näistä asetelmista odottaa vain voittoa. Kolmannessa lähdössä puolestaan illan kovimmat kylmäveriset ottavat yhteen 1 Topin Mustan, 7 Villikunkun ja 9 Tuulen Ilon johdolla.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan Porin raveja!