Rehab vuosikokouksen komistuksena

Edustustehtävät ovat Rehabille jo tuttu juttu. Teivossa pikkuruuna esiintyi ensimmäisen lähdön esittelynvetäjänä vuosikokoukseen kerääntyneelle omistajaporukalleen.
Raviliiga Ilveksen ensimmäinen vuosikokouks pidettiin tiistaina 17.4.2018 Teivon iltaravien yhteydessä. Paikalla oli ilahduttavan paljon väkeä - runsaat 60 omistajaa, joiden iltaa ilahdutti sekä valmentajamme Markku Niemisen positiiviset uutiset Rehabin otteista sekä luonnollisesti ruunan hienot otteet radalla.

Rehab on jo kokenut kettu rataesiintymisissä. Tämä näkyi itsevarmana menona ravien ensimmäisen lähdön esittelyn vetohommissa. Marko Muukki on Rehabin luottokuskeja ja pojilla tuntui olevan jälleen kerran hauskaa tositoimissa.
Valmentaja kiitteli ruunauksen positiivisia vaikutuksia Rehabiin. Ylimääräinen poikaenergia on nyt siirtynyt oikeisiin asioihin ja Ripa on alkanut keskittyä työntekoon todella muttei kuitenkaan totisena. Kahdesti viikossa ajettavat hiitit muiden tallin kaksivuotiaiden kanssa ovat sille mieluisaa työtä ja sen on kehittynyt jatkuvasti kevään myötä. Markku väläytteli Ripalle opetuslähdön ja koelähdönkin mahdollisuutta mikäli kaikki menee jouhevasti syksyyn asti.
Töitä jatketaan samalla kaavalla aina kesäkuun laidunkauteen asti. Tuolloin Rehab matkaa kesäleirille Ruovedelle Juhani Inkisen laitumille yhdessä kymmenkunnan muun ikätoverinsa kanssa. Kyseessä on todellinen poikien kesäsiirtola. Herkkulaitumessa riittää ruokaa ja elämä on villiä ja vapaata runsaan kuukauden verran. Laidunaika antaa varsoille rauhaa kehittyä ja voimistua ja näin ollen ne palaavat entistä ehompina työn touhuun lomien jälkeen.

Markku Niemisellä oli mieluisaa kerrottavaa Rehabin osuudenomistajille vuosikokouksessa. Kesäkuussa lomalle suuntaava Ripa palannee laitumelta vielä joksikin aikaa valmentautumaan Teivoon ennen Markun kotitallille Urjalaan siirtymistä.

Omistajakortit jaettiin

Ilves-Hockey Oy:n markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää oli kokouksessa kertomassa seuran ajatuksia Raviliigasta ja hevosestamme. Ilvekselle projekti on mieluinen, sillä seurassa on runsaasti ravikiinnostusta ja hevosenomistajia jo entuudestaan. Tulevalle liigakaudelle Jussi mainitsi tarjouksista liigapeleihin Rehabin omistajakunnalle.

Kokouksessa paikan päälle olleille jaettiin myös uunituoreet Raviliiga Ilveksen omistajakortit. Kortti oikeuttaa kahden hengen maksuttomaan sisäänpääsyyn kaikkiin Teivon tiistairaveihin. Myös muiden liigojen korteilla pääsee kaksi henkilöä maksutta Teivoon tiistaisin, mikäli heidän hevosensa on startissa. Liigaratojen edut raviliigalaisille vaihtelevat, joten ne kannattaa tarpeen tullen aina tapauskohtaisesti tarkistaa.