Tyylinäyte à la Rehab

Rehabin jalka nousee kevyesti lumimyrskystä huolimatta
Rehabin alkuvuosi on sujunut suunnitelmien mukaan. Treenit ovat jatkuneet säännöllisesti ja jalka nousee kevyesti kelillä kuin kelillä. Ja kuten korvien asentokin kertoo, on juokseminen Ripalle mieluisaa hommaa.

Säkkipimeän alkutalven jälkeen satanut reipas lumikerros on pysynyt maassa upeasti ja luonut Teivoonkin hienot ajokelit. Rehab onkin radan lisäksi lenkkeillyt runsaasti maastossa ja sen kyllä huomaa. Pikkuori on kasvanut sekä korkeutta että lihasmassaa ja Ripa alkaakin näyttää oikeinkin sporttiselta!

Ripa tekee hommia hyvällä asenteella ja on kuin partiolainen: aina valmiina, kun lenkille lähdetään. Energiaa riittää ja jalka nousee kevyesti. Voit katsoa itse live-näytteen oheisen linkin takaa löytyvästä videosta. https://youtu.be/BWvhIKFn85I

Omistajatapaaminen lumiraveissa 11.3.2018

Seuraava Raviliiga Ilveksen omistajatapaaminen järjestetään Lempäälän Ideaparkissa ajettavien Lumiravien yhteydessä 1o.- 11.3.2018. Rehab esiintyy Lumiraveissa sunnuntaina ja tapahtumassa on myynnissä myös Rehab-fanipipoja ja fleecetakkeja!

Lisää tietoa Lumiraveista ja aikataulusta tulee lähempänä ajankohtaa, mutta merkkaa päivä kalenteriisi jo hyvissä ajoin!

Terveisin Satu

Rehab tietää, että Lumiraveja varten harjoitellaan lumessa.