Voittajan tyylinäyte - Rehab ja Mika Forss

Tyylipuhdas debyyttivoitto!

1,6-kertoimisena supersuosikkina uransa avausstarttiin lähtenyt Rehab vastasi huutoon sataprosenttisesti. Vaivaton voitto näyttävällä tyylillä kirvoitti paikan päällä olleesta satapäisestä omistajaporukasta mahtavat aplodien säestämät kannustushuudot maalisuoralla.

Rehabin valmennustiedot antoivat odottaa menestystä jo etukäteen. Kyseessä oli kuitenkin ruunan uran ensimmäinen startti, jossa on aina mukana epävarmuustekijöitä. Miten hevonen reagoi uusiin olosuhteisiin, ratavaloihin, musiikkiin ja muihin kilpailijoihin on aina arvoitus, joka ratkeaa vasta tositilanteessa.

Tästä testistä Ripa selvisi liput liehuen ja suoritti tehtävänsä mallikkaasti. Mika Forssin mallikas ohjastus tuotti valjakolle selkeän voiton. Sekä kuski että valmentaja Markku Nieminen olivat hevosen esitykseen todella tyytyväisiä ja näin oli asian laita myös omistajakunnan keskuudessa. Iloisia ilmeitä ja hymysuita oli Teivon etusuoralla alun toista sataa.

Tästä on hyvä jatkaa!

Raviliiga Ilveksen iloisia osakkaita Teivon illassa.

Mukana voittoseremonioissa olivat myös Ilveksen Liiga-joukkueen kapteeni Eemeli Suomi, puolustaja Tuomas Salmela palkintopytyn kanssa sekä valmentaja Markku Nieminen.