Valmis - yksi - kaksi - AJA!

Rehab on tiistaina 12.2.2019 uuden askelman edessä urheiluhevosen urallaan, jolloin ruunalla on edesään ensimmäinen virallinen startti Teivon Ystävänpäiväraveissa.
Tätä varten on treenattu ja tätä on satapäisellä omistajajoukolla odotettu.

Teivon 3. lähtö ensi tiistaina klo 18.50 - numerolla 4 starttaa Rehab ja Mika Forss.

OHJISSA MIKA FORSS

Rehabin debyytin ohjastaa Mika Forss.

- Rehab on mennyt eteenpäin ennakolta suunniteltuun tahtiin ja nyt aletaan pikkuhiljaa totutella tositoimiin. Ensimmäiset kerrat oikeassa kilpajuoksussa antavat paljon lisätietoa hevosesta, mm. miten se käyttäytyy kilpailutilanteessa, kuinka se suorittaa ja kuinka se palautuu kilpailurasituksesta, kertoo valmentaja Markku Nieminen.

Markku on ollut tyytyväinen Rehabin talvitreeneihin ja antaa ruunan ohjat luottavaisena Mikalle.

YSTÄVÄNPÄIVÄRAVIT TEIVOSSA

Teivossa ravataan tiistaina Ystävänpäiväravit teemalla Ystävä raveihin. ¨¨

Tempauksen idea on haastaa laji-ihmiset talkoisiin hyvän asian puolesta: viedään ensikertalaiset sekä muut lajia vähemmän tuntevat nauttimaan tunnelmasta Teivossa, Vermossa, Lahdessa ja Seinäjoella ja opastetaan heidät raviurheilun saloihin. Ravien pariin ovat tervetulleita kaikki, ja jo yhdellä uudella lajin ystävällä on merkitystä.

Ystävänpäiväviikon tapahtumissa ensikertalaiset otetaan huomioon muun muassa ohjattujen tallikierrosten ja peliopastusten muodossa. Varsinaiset ravit alkavat kello 18, mutta oheisohjelmaa on luvassa jo aiemmin.


Teivon raviradan toimitusjohtaja Päivi Lehtonen sanoo, että Ystävä raveihin -tempaus on keskitalven piristys.

”Ravit on innostava tapahtuma ensikertalaiselle, kun mukana on lajia osaava kaveri. Teivolaiset tekevät parhaansa, että saadaan yhdessä ystäviä raveille”, hän kertoo.

Lehtonen toivoo, että isommat ystäväporukat ottavat yhteyttä Teivoon etukäteen, jotta rata osaa varautua vieläkin huolellisimmin tiistain 12. helmikuuta tapahtumaan.