Hurrikaanivarsa vieraili jäähallilla

JYPin raviliigavarsa Juliane de Veluwe vieraili jo toistamiseen jäähallilla. Tällä kertaa kyseessä oli JYPin kauden 17-18 Kick Off -tapahtuma, eli uuden kauden avaus. Tilaisuudessa Suomen Hippos ja JYP raviliiga lahjoittivat yhden osuuden raviliigasta JYP Junioreille.

Keskiviikkona polkaistiin vauhtiin JYPin kausi 18-19, Kick Off -tapahtuman voimin ja myös hurrikaanivarsa pääsi paikan päälle tapaamaan omistajia sekä fiilistelemään tunnelmaa. Lisäksi mukana menossa oli Ossi-poni ja oli ihan mahtavaa nähdä niin paljon perheen pienimpiä kokeilemassa poniratsastusta.

Tilaisuuteen ja tunnelmaan sopikin hyvin nuorisotyön huomioiminen. Illan aluksi Suomen Hippos ja JYP raviliiga lahjoittivat yhden osuuden JYPin junioreille. Osuutta oli vastaanottamassa Junioreiden hallituksesta Petri Puikkonen ja JYP Junioreiden pelaaja Janus Manninen.

Lapsi- ja nuorisotyö on sekä raviurheilussa että jääkiekossa tärkeässä roolissa. Molemmissa lajeissa on omaa lapsi- ja nuorisotyötä, jääkiekossa junioritoiminnan kautta ja raviurheilussa ravinuorten toimintaa. Raviurheilussa isossa roolissa on myös esimerkiksi yhteistyö Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa, mm. heppakaveritoiminnan kautta.

Tunnelmia hurrikaanivarsan vierailusta