KooKoo-ravit Kouvolassa 15.10.2018

Kouvolan Magic Monday –ravit maanantaina 15.10. KooKoo -teemalla – Juha Järvenpää ja Juha-Pekka Haataja ponihaasteajossa
Maanantaina 15.10. Kouvolassa järjestetään Magic Monday –ravit, jonka konseptiin kuuluu erilaisten teemojen rakentaminen itse ravien ympärille. Kouvolassa ravataan maanantaina KooKoo –teeman mukaisesti. Raveissa on paikalla KooKoon edustusjoukkueen pelaajia ja joukkueen ympärille on rakennettu illan aikana ohjelmaa.
Maalivahti Juha Järvenpää ja hyökkääjä Juha-Pekka Haataja hyppäävät ponien kärryille ja haastavat kilpailuun Kouvolan raviradalla valmentavan Marko Heikarin. Heikari valmentaa myös Raviliiga KooKoon omaa hevosta Fruttifero Lucaa. Hevosta pääsee tapaamaan opastetulla tallikierroksella klo 18.30.
Lisäksi pelaajat jakavat fanikortteja ja nimikirjoituksia tapahtumassa, ja osallistuvat pöytälätkään. Raveihin pääsee ilmaiseksi KooKoon kausikortilla ja Raviliiga KooKoon osuuskortilla. Ravit alkavat klo 18 Kouvolassa ja toisella Magic Monday –paikkakunnalla Kaustisella. Kouvolassa nähdään paikan päällä kuusi ravilähtöä ja kuusi Kaustisen Magic Monday –ravien lähtöä katsomon monitoreista.
Kouvolalaisen Lewis Ale Stablen omistaman Lewis Alen Kriterium –voiton kunniaksi tarjotaan ilmaiset kakkukahvit yleisölle ravintolakatsomo Riimussa klo 17 alkaen. Lewis Ale ansaitsi Kriterium –voitostaan 112 500 euroa.
Magic Monday pähkinänkuoressa:
Vuoden alussa menestyksekkäästi julkaistu uudenlainen Magic Monday - ravipäivä on raviratojen, Hippoksen ja Veikkauksen yhteistyössä kehittämä konsepti, jossa on uudistuksia niin ravitapahtuman kuin Toto-pelaamisen näkökulmasta. Raveja ajetaan maanantaina kahdella paikkakunnalla yhtä aikaa ja ne näytetään vuorotellen nopealla aikataululla niin TotoTV –lähetyksessä kuin raviradoillakin.
Raviliiga KooKoo pähkinänkuoressa:
Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat Raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa. Raviliiga KooKoon osuuksia on yhteensä 1000 kappaletta ja yksi osuus maksaa 100 euroa, muita kuluja kimpan aikana ei tule. Hevoset on hankittu vuoden 2017 syksyllä ja Raviliiga KooKoo omistaa Fruttifero Lucan sen 4-vuotiskauden eli vuoden 2020 loppuun asti.