Raviliiga Lahti 2013

Lahti on, Orimattilalla ja Hollolalla vahvistettuna, vahvaa raviurheilualuetta. Huippuhevosia ja huippuvalmentajia seudulta löytyy.

kontaktitiedot

Kasvttaja: Punkarin Hevostalli Ky & Mikkola Saku

Valmentaja: Tommi Kylliäinen

Kimpanvetäjä: Johanna Heinonen

Edustajisto: Johanna Heinonen, Anna-Kaisa Packalen, Tomi Himanka

Yhteystiedot: lahti.raviliiga@gmail.com


lisätietoa

Hevonen: t. Stone Capes Olive

Lempinimi: OliviaJokimaan

Liigajoukkueen valmentajana toimii Tommi Kylliäinen. Hän on hyvä esimerkki, miten valmentajaksi kasvetaan. Ypäjän Hevostalouskoulun jälkeen hän meni valmennustallille ammattiin oppimaan.

- Olin reilut kahdeksan vuotta Esa Holopaisella töissä. Siellä sain kaiken mahdollisen opin vaativaan ammattiin. Kun Holopainen vähensi valmennustoimintaa, vuokrasin häneltä karsinoita ja aloitin oman tallin pidon lokakuussa 2008. Holopainen kannusti aloittamaan, Kylliäinen muistelee.

- Holopaiselta jäi minun valmennukseeni monta hevosta. Se oli hyvä pohja lähteä yrittäjän uralle, Kylliäinen jatkaa.

Kylliäisen yrittäjäura sai uuden nosteen, kun hän siirtyi valmentajaksi Jokimaan raviradalle Lahteen. Kotiosoite jäi edelleen Hollolaan, jossa Kylliäinen asuu perheensä kanssa.

Lahti on, Orimattilalla ja Hollolalla vahvistettuna, vahvaa raviurheilualuetta. Huippuhevosia ja huippuvalmentajia seudulta löytyy.

-Holopaisen ja Tapio Perttusen kautta on moni nuori valmentaja saanut hyvän opin. Uskon, että Lahden keskeisellä sijainnilla on iso merkitys, kun raviurheilussa on mukana. Jos täällä menestyy, se huomataan, Kylliäinen päättää.

Lähde: ESS


tuoreimmat uutiset