Raviliiga Kaustinen 2014

​Kaustisen Raviliiga lähtee kilpailemaan Raviliigan voitosta ruuna Wallesmannin kanssa. Wallesmanni hankittiin joukkueelle Porista 1.8. huutokaupasta.

Kontaktitiedot

Kimpanvetäjät: Hannu Virkkala ja Susanne Vähälä

Sähköposti: kaustinen.raviliiga2014@gmail.com

Edustajisto: Helena Balac-Parpala, Veli-Erkki Paavola ja Hannu Virkkala

Sponsori: Kaustisen Raviliigan sponsoriksi on lähtenyt Speedex-revosrehut, joka tarjoaa Wallesmannille rehut Raviliiga-kauden ajaksi.


Hevosen tiedot

Hevonen: Wallesmanni

Wallesmanni on ylihärmäläisen Pekka Lillbackan kasvatti ja se tulee valmentautumaan Kaustisen raviradalla Veli-Erkki Paavolan tallissa. Sen hinta oli 16 000e (alv 0%).

Miten Wallesmannia kuvailtiin huutokauppakatalogissa, katso täältä.

Veli-Erkki Paavola on 47-vuotias kaustislainen ammattivalmentaja. Hän on kasvanut hevosten parissa ja ryhtyi ravivalmentajaksi oppivelvollisuuden päätyttyä.

Mainetta hän on niittänyt mm. voittamalla kuningatarkilpailun tamma Milialla. Lisäksi hän on osallistunut lukuisilla valmentamillaan hevosilla kuninkuuskipailuun, kerran jopa kolmella oriilla.

Hän käynnisti ammattimaisen tallitoiminnan Kaustisen Hevosurheilukeskuksessa vuonna 1987. Kotiradallaan hän on voittanut mm. Pikkupelimannin Jiimän: llä vuonna 1999. Veli-Erkki toimii myös suosittuna lainakuskina ympäri Suomen.


Tuoreimmat uutiset