Suomalainen raviurheilu tarjoaa elämyksiä 363 päivänä vuodessa

Ravikuningas Jokivarren Kunkku ja Pohjoismaiden voitokkain raviohjastaja Jorma Kontio muodostavat suomalaisen raviurheilun tähtivaljakon.


Raviurheilu on vauhdikas urheilulaji, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja jännitystä. Suomi on raviurheilussa yksi Euroopan kärkimaista ja suomalainen raviosaaminen edustaa maailman huippua. Suomessa järjestetään vähintään yhdet Toto-ravit 363 päivänä vuodessa. Ainoastaan jouluaattona ja joulupäivänä kilpailukalenterissa ei ole merkintöjä.

Ravihevonen on huippu-urheilija, jonka hyvinvoinnista huolehditaan ensiluokkaisesti. Hevosia, ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä muita lajimme osaajia arvostetaan laajalti.

Raviurheilun vuotuinen huipennus Kuninkuusravit on yksi Suomen suurimmista urheilutapahtumista ja maailman suurimmista ravitapahtumista. Ravimaailmasta löydät koko maan kattavan ravirataverkostomme, suurkilpailut, ajankohtaiset uutiset ja tuoreet vihjeet sekä kanta-asiakkaan edut! Tervetuloa mukaan raviurheilun vauhdikkaaseen maailmaan!

Parhaiten ravitunnelmaan pääset raviradalta käsin. Ravit on parasta paikan päällä, sillä kaviouran varressa tunnelma tiivistyy, hevoskilpailuissa viihdytään ja saadaan suuria elämyksiä! Voittajakamppailujen seuraaminen, voitonhuuma ja tappionkin hetket nostattavat tunteet pintaan. Kannusta omaa suosikkiasi ja nauti urheiluhevosten tarjoamasta vauhdista sekä jännityksestä! Kuuletko jo kavioiden kopinan?

Suomessa on 20 ympäri vuoden toimivaa ravirataa, joilta löydät monipuoliset palvelut ravintolakatsomoineen. Kesällä tunnelmaa tarjoavat myös 23 uniikkia kesärataa, joilla raveja voi seurata vaikka porukalla piknik-viltiltä käsin ja kokea perinteikkään kilvanajon sekä suomalaisen kesätapahtuman idylliä. Pohjoisin manner-Suomen radoista on Kaukosen kesäravirata ja eteläisin maan keskusravirata Vermo.

Suomesta löytyy siis yhteenä 43 erilaista ravirataa, tutustu ja löydä omasi!


Raviradat kartalla