Bileperjantai 17.5. klo 18 Seinäjoella Pizzaperjantai teemalla

Nyt on Bileperjantai! Seinäjoella ravataan ja juhlitaan perjantaina kello 18 alkaen. Illan laittavat vauhtiin kello 17:35 ja 17:45 ravattavat ponilähdöt.

Ravintola Pruunissa on tarjolla monipuolinen ja huippusuosittu pizzabuffet. Sisäänpääsy raveihin, käsiohjelma ja pizzabuffetti maksaa vain 20 euroa. Paikkoja on rajallinen määrä, joten kannattaa toimia nopeasti. Pöytävaraukset numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Illan ohjelmassa on lisäksi ohjastajavierailuja ravintoloissa, pelineuvontaa sekä opastettu, ilmainen ja kaikille avoin tallikierros.

Ravien kolmannessa lähdössä kohtaavat huippuluokan 5-vuotiaat suomenhevoset Varsakunkku-karsinnassa. Mukana ovat Satakunta-ajon ykkönen ja Kriteriumin kolmonen Kansainvälinen, Satakunta-ajon kolmonen ja Kriterium-karsintavoittaja Ypäjä Luotsi sekä Pikkupelimannin ja Biofarm Cupin kakkonen Vixeli.

Lämminveristen ykkössarja ajetaan huippumielenkiintoisena viidentoista hevosen ryhmäajona. Voitosta vääntävät viimeksi Seinäjoella juhlinut Cutthecrap, PowerParkissa häikäissyt Wicasa Sioux, Kasvattajakruunu- ja Hambo-kakkonen Majestic Man, kovakuntoinen Johnny English ja tauolta tuleva voittokone Strait Iron.

Kakkossarjassa kohtaavat kivikovat Feeling Dream, tämän kauden osalta tappioton Boy Named Sue ja tänä vuonna jo viidesti voittanut Rainbow Highlight.

Suomenhevosten kovimman ryhmän johtotähti on Jouni Miettisen väreistä upeasti avannut ja Vermon valloittanut Råger.

Perjantaina käynnistyy Kaustisen lounasraveista mielenkiintoinen Kaustinen vs. Seinäjoki -ohjastajaottelu. Matsi jatkuu illalla Seinäjoella.

Kisassa kohtaavat Kaustisen joukkue Panu Ahonen, Victor Björkroth, Juha-Matti Paavola, Ville Pohjola, Veli-Erkki Paavola ja Veera Vekola sekä Seinäjoen joukkue Minttu Mäkinen, Niko Jokela, Hannu Hietanen, Juha Länsimäki, Mikko Niemistö ja Antti-Ala-Rantala.

Ohjastajaottelu koostuu neljästä kilpailupäivästä (Kaustinen 17.5. ja Seinäjoki 17.5. sekä Kaustinen 23.8. ja Seinäjoki 23.8.) ja yhteensä kahdeksasta osalähdöstä. Osalähdöissä jaetaan pisteitä skaalalla: 20-15-11-9-8-7-6-5 pistettä.

Lisäksi ohjastajaottelun lomassa kuskeille tehdään yhteistyökumppani Kuortaneen Urheiluopiston avustamana kuntokartoitusta ja kunnonhuolto-ohjelmaa.

Tule kannustamaan suosikkijoukkueesi ja suosikkikuskisi voittoon!

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Bileperjantain pyörteisiin!

Kuva: Nelli Saari