Eepee -ravit Seinäjoella pe 16.8. klo 18

Perjantaina ravataan Seinäjoella koko perheen viihtyisät ja ohjelmalliset Eepee-ravit kello 18 alkaen.

Sisäänpääsymaksu on 7 euroa – S-etukortilla pääsee ilmaiseksi sisään! Hienon ravi-illan ohjelmassa on Kasvattajakruunu-finaali, Nuorten Sarja suomenhevosille, lämminveristen Nordic Cup-osakisa sekä ponilähtö jo ennen varsinaisten kilpailujen alkua.

Ravintola Pruuni ja sen terassi palvelevat janoisia ja nälkäisiä ravivieraita tarjoten parhaat paikat kilvanajojen seuraamiseen. Pöytävaraukset ravintola Pruuniin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Kahvilapalvelut löytyvät totohallista sekä varikkoalueelta. Totohallissa on myös hampurilaisgrilli ja varikkoalueella makkaragrilli. Ulpu Ruokapirssikin kurvaa paikalle.

Illan yhteistyökumppani Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa tarjoaa raviyleisölle pullakahvit. Paikalla ovat pikkuväen suosikit Apsi Apina ja Onni Orava. Lisäksi lapsille on ohjelmassa monenmoista mukavaa puuhaa, kuten mehutarjoilua, kasvomaalausta ja poniratsastusta sekä -ajelua.

Illan päälähdössä tavoittelevat 5-vuotiaat lämminveritammat Kasvattajakruunun loppukisan 15 000 euron jättipottia. Stonecapes Queila hurjasteli karsinnassa uuden upean Seinäjoen rataennätyksen 10,7, ja Christa Packalenin suojatti starttaa finaaliin suosikkina. Vakuuttava oli myös toinen karsintavoittaja Club Nord Elit, joka noteerasi tuloksen 11,0. Loistavaa lähtölistaa täydentävät kesällä jo kaksi suurkisaa nimiinsä vienyt Willow Pride, Best Ladyn kakkonen Lily's Star, kotimaakunnan toivo Proserpine ja Valtimon voittokone Hard To Trick.

Kolmevuotiaden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunun alkuerässä kohtaavat tulevaisuuden tähdet kotiradan suurlahjakkuuden Bond Eaglen, MAS Dominantin, Unbounded Striden, Samvaisin ja Callela Lincolnin johdolla.

Illan kovimmassa suomenhevosvoltissa palaa onnistuneen Kuninkuusravi-urakkansa jälkeen tositoimiin sympaattinen Metkutus. Lämminveristen ykkössarjaa tähdittää syyskautensa avaava Teuvan tykki Excalibur It.

Lämminveristen Nordic Cupin osalähdössä nähdään huima kaksintaisto kovien 3-vuotiaiden I Feel On Firen ja Blue Catesin välillä.

Eepee-ravit alkavat vauhdikkaasti suomenhevosten Nuorten Sarjalla, jossa vääntävät voitosta tappioton Lumi-Oliver ja Pikkupelimanni-kutonen Wanttera.

Ravien kolmannessa koitoksessa tekee uransa avauksen Seinäjoen oma kimppavarsa Ropertto – raveihin pääsee ilmaiseksi sisään myös Ropertton omistajakortilla!

Kuskeista paikalla ovat maan ohjastajaliigan kuumat nimet Santtu Raitala, Hannu Torvinen, Ari Moilanen ja Mika Forss sekä Pohjanmaan parhaimmisto.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Eepee-raveihin!