Eepee-ravit Seinäjoella pe 17.8. klo 18

Perjantaina kisataan Seinäjoella koko perheen Eepee-ravit. Vauhdikkaaseen ja viihtyisään ravi-iltaan on S-etukortilla ilmainen sisäänpääsy!

Ravien yhteistyökumppani Eepee tarjoaa yleisölle pullakahvit. Lapsille on järjestetty monenmoista mukavaa puuhaa. Ohjelmassa on poniajelua ja -ratsastusta, kasvomaalausta ja mehutarjoilua. Paikalla ovat lisäksi lasten suosikit Onni Orava ja Apsi Apina!

Radalla mennään huippuvauhtia. Illan isoin tähti on 3-vuotissensaatio Graceful Swamp. Kauden kaikki yhdeksän kisaansa suvereenisti nimiinsä vienyt suurlupaus joutuu tekemään töitä Kasvattajakruunu-alkuerässä voittonsa eteen, sillä SE-menijän haastavat uraansa voittamattomina jatkavat Special Present ja Knows Best sekä poikkeuksellista lahjakkuutta avausstarteissaan esittäneet Fox Lover, Callela Louis ja Trouble Leader. Luvassa on upea lähtö!

Myös kolmevuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun alkuerässä nähdään ikäluokan kärkikaartia, kun yhteen iskevät Tammakriteriumin loistava kärkikolmikko Bosses Lady, Daze ja Arctic Elsa. Kohtaamista terästää vailla tappioita kisaava Tonight Leader.

Tasoa riittää ravien alusta loppuun. Lämminveristen ykkössarjassa mitellään voimia 3100 metrin matkalla. Still Loving You lähtee jahtiin 40 metrin pakilta. Pakoon pyrkivät The Swede, Bodenin valloittaja Crystal Bay, kiritykki J.A. Ninja ja Uccio.

Suomenhevosten kovimmassa voltissa pyrkii tulevaisuuden tammanimi Liisan Tulilintu takaisin kultakantaan. Vastus on tiukkaa luokkaa Larvan Hurmoksen ja Joriinin johdolla.

Perjantaina jatkuu myös Maaseudun Tulevaisuus Nordic Cup. Kilpasarjaa johtava, tuore Toto76-sankaritar, Amanda Rose on jälleen viivalla, mutta tiukka vastus ja kasirata takaavat, että iltapuhde on kaikkea muuta kuin helppo.

Mielenkiintoisen ravi-illan täydentää suomenhevosten Nuorten Sarja.

Kuskipuolella Pohjanmaan parhaimmistoa saapuu haastamaan valtakunnan ohjastajaliigan seitsemän kärki Mika Forss, Ari Moilanen, Hannu Torvinen, Santtu Raitala, Olli Koivunen, Tapio Perttunen ja Esa Holopainen.

Ravintola Troikka on suljettu kesän ajan, mutta Pruuni palvelee tuttuun tapaan. Pruunin ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Eepee-raveihin!