Hevosenomistajien jouluravit Seinäjoella su 8.12. klo 16

Seinäjoella vietetään sunnuntaina ravien ohessa hevosenomistajien joulua. Ravitapahtuma alkaa kello 16 – ponilähtö päästellään jo 15:40.

Ravien pääyhteistyökumppaneina toimivat SHKL ja Pohjanmaan Hevosenomistajat ry. Raveihin on kutsuttu paikalle alueen hevosenomistajia ja valmentajia.

Ravien yhteydessä järjestetään myös Seinäjoen oman kimppavarsan Ropertton omistajatapaaminen.

Ravintola Troikassa on katettuna herkullinen joulupäivällinen. Noutopöydän antimet keittiön itse paistamineen kinkkuineen ja laatikoineen maksavat 25 euroa – Pohjanmaan Hevosenomistajat ry:n jäseniltä vain 15 euroa. Pöytävaraukset voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla osoitteeseen seinajoen.ravit@seinajoenravit.net. Ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Radalla nähdään mielenkiintoisia mittelöitä. Ravien aikana saadaan vastauksia päivän polttaviin kysymyksiin, kuten: Jatkuuko Seinäjoen lämminveriliigaa johtavan väkivahvan Troopersin menestyskulku? Iskeekö Indyana Joness itsensä takaisin kultakantaan? Viekö lahjakas Laurila's Haldir Nuorten Sarjan suuret setelit? Onko Griminal Jack ykkössarjan ässä?

Raveissa ratkeaa myös Lakeuden ja Kaustisen Seudun Ravinaisten T4-ohjastajaottelu. Kaustisen lähtöjen jälkeen tilanne on tasainen. Kärjessä on Juha Länsimäki pistein 23. Kakkosena tulee Hannu Hietanen (21p.) ja kolmantena Ville Pohjola (18p.). Voittajaohjastaja palkitaan ravinaisten lahjoittamilla hiittikärryillä. Kakkonen ja kolmonen saavat lahjakortit.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa