Hiihtolomaviikon talvirieha -ravit su 24.2. klo 13

Seinäjoella käydään sunnuntaina koko perheen ohjelmalliset Hiihtolomaviikon talvirieharavit. Tapahtuma käynnistyy kello 12:45 starttaavalla ponilähdöllä. Isommat hevosvoimat valtaavat radan kello 13.

Sunnuntaina vietetään Poniravikoululla avoimien ovien päivää. Tarjolla on talutusratsastusta ja -ajelua sympaattisilla ja liikennevarmoilla poneilla. Ponien kanssa voi ottaa myös kaverikuvia. Tarjolla on mehua ja keksejä.

Totohallissa perheen pienimpiä viihdyttävät polkutraktorit.

Varsakunkku -kilpasarja yhteistyökumppaneineen tarjoaa 500:lle ensimmäiselle ilmaisen hernekeittoannoksen!

Ravintoloissa Troikka ja Pruuni on tarjolla monenlaista herkullista purtavaa – myös lapsille omat annokset. Pöytävarauksen ravintoloihin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200.

Mukana menossa on Seinäjoen oma kimppavarsa Ropertto, joka on tavattavissa Poniravikoulun tallilla kello 12-15. Varsan valmentaja Tommi Ala-Nikkola tulee kertomaan Ropertton kuulumisia ja tulevaisuuden suunnitelmia noin kello 14. Raveihin on Ropertton omistajakortilla ilmainen sisäänpääsy!

Radalla nähdään kymmenen jännittävää pelilähtöä. Heti päivän aluksi ravataan mielenkiintoinen monté-mittelö, missä kotiradan kanuuna Stay Alert tekee raviratsastusdebyyttinsä.

Ravien ykkössarjan voitosta käydään tasaväkinen vääntö, kun takamatkan voitokkaat Wicasa Sioux ja Proud Leader lähtevät jahtaamaan paalulta pakoon pyrkiviä vastustajia.

Kakkossarjassa kohtaavat viimeksi mahtavan juoksun tehnyt Cutthecrap, tauolta tuleva luokkahirmu Enjoy's Paycheck ja tasaisen varmasti kärkipään sijoituksia napsiva Don Pescador.

Suomenhevosten kovimmassa voltissa riittää jännitettävää. Paalulta ampaisevat matkaan huipputamma Tutun Impi, Seinäjoen kestomenestyjä Hipatsu ja ikäluokkatähti Likser. Takaa-ajoon iskevät paluuta tekevä Fiiling ja kiritykki A.T. Eka.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!