Ilkka-ajon Finaalit to 13.6. klo 18

Tule torstaina seuraamaan uudistuneen Ilkka-ajon loistavia finaaleja Seinäjoen ravikeskukseen! Vauhdikas ravi-ilta alkaa kello 18 – ponilähtö laitetaan liikkeelle jo varttia vaille.


Lämminveristen Ilkka-ajo on kenties tasokkaampi kuin koskaan. Mukana ovat kisan viimevuotinen kärkipari Lake's Action – Hudson Web ja toissa vuonna voittanut Proserpine.

Karsinnoissa vakuuttivat nelivuotiaiden puolella Lake's Action ja Special Present, vuotta vanhemmissa Rose's Tara ja Feeling Dream. Karsintaykköset muodostavat finaalin suosikkijoukon. Muita varteenotettavia voittajakandidaatteja ovat Seinäjoen lämminveriliigaa johtava Troopers sekä voitokkaat tallikaverit Smart ja Trouble Leader.

Tämänvuotisen Ilkka-ajon hahmoja ovat kolme treenattavaansa finaaliin saanut Petri Klemola ja kaksi suojattiaan loppukilpaan luotsannut Jouko Paavola. Molemmat ovat koko Ilkka-ajon historiankin kannalta isoja nimiä. Paavolan talliin on nimittäin mennyt neljä Ilkka-ajon voittoa, Klemolan suojateille puolestaan kaksi. Vuonna 2011 Klemolan treenattavat tekivät historiaa ottamalla Ilkka-ajosta uskomattomasti kolmoisvoiton!

Suomenhevosten Ilkka-ajossa iskevät yhteen edellisvuosien ykköset Likser ja Kaappi.

Lämminveristen ykkönen palkitaan 8 000 ja suomenhevosten 7 000 eurolla.

Kokeneempien suomenhevosten kovimman voltin päätähtenä loistaa kesäkautensa avaava huippunimi Lumi-Masi.

Yksi illan helmistä on kolmevuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-alkuerä, jossa yleisöä ihastuttaa SHKL Cupin suurenmoisella ME-tuloksella voittanut Edwina Orden.

Illan pääpelinä pelataan suurien mahdollisuuksien Toto65.

Ravintola Troikassa on tarjolla noutopöytä, Pruunin ruokalistalta löytyvät Talon leike sekä Hot Wings -siivet. Pöytävaraukset voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Huippuvauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Ilkka-ajon finaaleihin!

Likser/Mikko Niemistö. Kuva: Laura Laakso/ Suomen Hippos ry