Isänpäiväravit Seinäjoella su 11.11. klo 16

Järjestä isälle elämyksellinen isänpäivä Seinäjoen raveissa! Isänpäivän ilmaisravit alkaa sunnuntaina ponilähdöllä kello 15:45 - tapahtumat ravikeskuksessa starttaavat jo kello 14

Tarjolla on mukavaa puuhaa koko perheelle. Ohjelmassa on talutusratsastusta, kasvomaalausta, keppareiden taitorata ja paja sekä paljon muuta!

Isänpäivän herkullinen päivällinen on katettuna ravintola Pruuniin kello 15 alkaen. Tarjolla on pippuripossua, merilohta smetanalla, uunissa paahdettuja lohkoperunoita, porkkana-parsakaalipihvejä kermaviilikastikkeella sekä leipäjuusto- ja kaalisalaattia. Jälkiruoaksi on suussa sulavaa täytekakkua ja kahvia. Lapsille on omia suosikkiruokia, kuten nakkeja, lihapullia ja tikkuperunoita.

Runsaan buffet-pöydän antimet maksavat vain 25 euroa. Alle 12-vuotiailta lapsilta hinta on kymmenen euroa. Alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi. Päivällistä tarjoillaan kello 18:30 saakka.

Omaa pöytäpaikkaanne voitte tiedustella ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Isänpäivän illan päälähtöjä ovat Ilkka-ajon karsinnat. Finaalit ajetaan perjantaina 23. marraskuuta. Lämminveristen voittaja kuittaa 8 000 ja suomenhevosten ykkönen 7 000 euroa. Suomenhevosten puolella ei tänä vuonna järjestetä karsintoja, vaan kisa juostaan suoraan finaalina.

Lämminveristen puolella 4-vuotiaiden karsijoiden valovoimaisia tähtiä ovat Villinmiehen Tammakisan voittaja Rose's Tara ja Toto76-menestyjä Smart Leader.

3-vuotiaista nimekkäimpiä ovat Solvallan valloittaja, Oulu Expressin nelonen Count Forte, Kymenlaakso-ajon karsintavoittaja Trouble Leader ja uransa neljällä voitolla avannut, Oulu Express-vitonen Special Present.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa viihtymään isänpäivän ilmaisraveihin!