Joululounasravit pe 21.12. klo 12

Seinäjoen kausi 2018 päättyy perjantain tunnelmallisiin Joululounasraveihin. Kilpaa aletaan ajaa kello 12.Järjestäjät ovat joulutuulella ja jakavat jokaisessa lähdössä korotetut palkinnot. Voittajat kuittaavat 800 euroa, ja lisäksi jokainen osallistuja palkitaan ylimääräisillä häntärahoilla.

Ravintolassa on tarjolla maistuvaa joululounasta. Perinteisten antimien vetonaulana on itse paistettu joulukinkku. Joululounaan saa runsaasta noutopöydästä edulliseen 22 euron hintaan. Omaa paikkaa voi kysellä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai yksityisviestillä Facebookin kautta.

Ohjastajaliigassa vaaka on kallistumassa jälleen Hannu Hietasen puoleen. Hänellä on ennen kauden päätösraveja kasassa 25 voittoa. Niko Jokela on kahden ykkössijan päässä, mutta hänellä on päätöspäivänä vain kaksi ajokkia. Kolmossijaa tavoittelee Santtu Raitala.

Hietasen perheeseen on tulossa jättipotti, kun ponikuskiliigan voittaa ylivoimaisesti Eveliina Hietanen. Hän on ajanut tällä kaudella Seinäjoella kymmenen ykkössijaa.

Valmentajaliigassa on voitossa kiinni Timo Salmela, mutta kotiradan Matti Matinlauri ja Antti Ala-Rantalan heittävät vielä haasteen.

Hevoskohtaisissa liigoissa johtavat ennen päätösraveja Mia Kjellmanin treenaama Crossfire Bonfire ja Penttilöiden Gillan.

Joululounasravien lähdöt ovat hevosmäärältään täysiä ja urheilullisesti tasokkaita. Troikka-kohteessa iskevät yhteen Matti Matinlaurin kovavireinen kaksikko Tesslove – BWT Duracell, vahva Ove, voitokas Floyd Kenwood ja viimeksi kultakantaan palannut Leader Aria.

Päivän Duon avauskohteessa mittelevät kovavireiset Cankus Thunderball, Cutthecrap ja Sweet Malkin.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa kauden päätösraveihin!