Kavioliiga Grand Prix Seinäjoella la 16.11. klo 17

Lauantaina tehdään suomalaista ravihistoriaa! Edessä on ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix -tapahtuma. Sen saavat kunnian järjestää Seinäjoen ravikeskus ja Vermo Areena. Kahden radan tapahtumassa on tarjolla vauhtia, jännitystä ja elämyksiä huippuraviurheilun parissa.


Ravit käynnistyvät molemmilla paikkakunnilla kello 17. Portit avataan jo kello 15. Seinäjoella kuullaan vihjeitä ja mielenkiintoisia haastatteluja kello 16:30 alkaen.

Kavioliiga GP-raveissa ajetaan molemmilla paikkakunnilla kahdeksan lähtöä. Lähdöt limitetään keskenään, joten runsaan kolmen ja puolen tunnin aikana tarjolla on 16 huippuluokan lähtöä!

Seinäjoen osalta päivä huipentuu kylmäveristen Kavioliiga Grand Prix'hin, jossa voittaja palkitaan muhkealla 20 000 euron ensipalkinnolla. Pistepörssiä johtava Josveis on ollut Kavioliigassa lyömätön. Ruuna on kisannut neljässä osalähdössä ja ollut kaikissa ykkösenä maalissa.

Josveisin rattailla jatkaa Kavioliigan kuskipistepörssiä ja maan ohjastajaliigaa hallitseva Santtu Raitala. Josveisin valmentaja Antti Ojanperä on puolestaan Kavioliigan valmentajaliigassa ylhäisessä yksinäisyydessään.

Grand Prix'ssä Josveis saa vastaansa salamannopean mutta laukkaherkän Välähdyksen sekä huiman nousun huipulle tehneen kotiradan suosikin Joriniin.

Huippupäivän toinen herkkupala on 3-vuotiaiden suomenhevosten Varsakunkku -finaali. Tappioton Kinderi on valovoimainen suosikki ja nimi, josta tullaan kirjoittamaan tulevaisuudessa suurin kirjaimin.

Päivän muita tähtiä ovat Suomessa tappiotonta taivaltaan jatkava kirikanuuna M.T.Master Don, huippuhiihtäjien omistama voittokone Bismarck Comery, kotiradan nouseva nimi Raggari ja paluuta tekevä Pikkukunkku Evartti.

Ravintolat Troikka ja Pruuni palvelevat ravivieraita ja tarjoavat parhaat paikat kilvanajojen seuraamiseen. Pöytävaraukset Troikkaan voitte tehdä ennakkoon numerosta 06-428 9200. Ravintoloiden ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Seinäjoen huippuraveissa viihtyy koko perhe - lapsille on tarjolla monenlaista nähtävää ja mieluisaa tehtävää.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa historian ensimmäiseen Kavioliiga GP-tapahtumaan!