Lasten Jouluravit su 15.12. klo 13

Seinäjoella ravataan sunnuntaina Lasten Jouluravit kello 13 alkaen – ponilähtö kisataan jo 12:40.

Ravien lomassa perheen pikkuväelle on järjestetty monenlaista ohjelmaa: talutusratsastusta poneilla, kasvomaalausta, kepparitaitorata ja polkutraktoreita. Kepparipajassa voi askarrella itselleen ikioman ja mieleisensä keppihevosen!

Kuninkuusravimaskotti Kunkku saa sunnuntaina kunniavieraakseen joulupukin apulaisineen.

Ravintola Pruunissa on tarjolla myös lasten annoksia. Pöytävarauksia ravintoloihin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla osoitteeseen seinajoen.ravit@seinajoenravit.net. Ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.

Ravipäivä sisältää kymmenen täysipainoista lähtöä. Lämminveristen kovimmassa voltissa kohtaavat viime vuonna Villinmiehen Tammakisan ja Kasvattajakruunun nimiinsä vienyt Rose's Tara, nousuvireinen konkari Falcon Håleryd, Pohjanmaalla debytoivat Still Loving You ja Klena Vito sekä voitokas Lindy Poppins.

Kakkossarjan tähtenä loistaa Seinäjoen lämminveriliigan johtonimi, tällä kaudella jo kymmenen kertaa voittanut Troopers. Vastaan asettuvat niin ikään Seinäjoen kestomenestyjiin lukeutuva Cheri Sane ja Ilkka-ajon viimevuotinen voittaja Lake's Action.

Veli-Erkki Paavolalla on käsissään alasarjojen valtit, kun kaustislaisen ohjastuksessa kisaavat uransa voitokkaasti avanneet lahjakkuudet Janegartner ja Sigismund.

Monipuolisen päivän täydentävät lämminveristen ja suomenhevosten vauhdikkaat monté-lähdöt.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!