Magic Monday Seinäjoella 17.2. klo 18

Raviviikollesi antaa lentävän lähdön Seinäjoen Magic Monday – ja Haalariravit! Tapahtuma alkaa maanantaina kello 18.Opiskelijakunta SAMO ja Seinäjoen Ravikeskus ovat yhdistäneet jälleen voimansa jo perinteeksi muodostuneiden Haalariravien merkeissä. Raveihin on SAMO:n jäsenillä ilmainen sisäänpääsy.

Paikan päällä tarjolla on opiskelijahintaista ruokaa ja juomaa. Lisäksi tarjolla on laji- ja toto-opastusta sekä muuta mukavaa oheisohjelmaa. Kaksi arvonnassa onnenpotkun saanutta pääsee kokeilemaan lähtöauton kyytiä. Ohjelmassa on myös opastettu tallikierros.

Sadalle ensimmäiselle jaetaan mahtava haalarimerkki!

Raveihin on ilmainen bussikuljetus. Kyyti starttaa Frami F:n edestä kello 17:30. Paluu samaan paikkaan ravien jälkeen noin kello 20:30.

Seinäjoen ravien ensimmäinen lähtö starttaa kello 18:15. Ravien kaikki lähdöt saksataan Seinäjoen ratapari Vermon kanssa. Näin tiedossa on tiivis ja otteessaan pitävä ravitapahtuma. Radallakin nähtävä ja kuultava TotoTV:n Magic Monday -studio alkaa kello 18.

Toto65-peli käynnistyy Seinäjoen neljännestä lähdöstä, joka starttaa kello 19:35.

Katsomossa tapahtumien keskipisteenä toimii ravintola Pruuni. Tarjolla on mutkatonta ja maukasta murkinaa edulliseen hintaan. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numerosta: 06-428 9200. Ruoat ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia.

Suomenhevosten kovin koitos käydään jo alkuraveista. Yhteen iskevät Seinäjoen hallitseva suomenhevosliigan mestari Hipatsu, voittokone Vilju ja tauolta tuleva huipputamma Lakan Leija.

Ennen Toto65-pelin alkua ihaillaan seitsemän kertaa putkeen voittaneen Asterisquen menoa. Lahjakkuuden rattaille palaa toipilaslomansa päättävä Mauri Jaara.

Tasokkaiden Toto65-kohteiden taistelujapareja ovat voittoputkea rakenteleva Boss Birdland ja kotiradan kyvykäs Pin It Tof, jatkuvasti kärjessä keikkuva New Life Wheels ja viime maanantaina voittonsa maalisuoralla laukannut Diablo Sisu sekä Reima Kuislan treenistä avaava siniverinen amerikkalainen Federal Hill ja Pohjanmaalla debytoiva voimanpesä Masterstroke Aria.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa!